Neler Yeni

Torrent sitesi önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
oyun indirmek için torrent sitesi lazım
oyunindir.vip ten indirdiğim rdr2 de virüs çıktı
virüssüz indirebileceğim bildiğiniz güvenilir torrent soyesi var mıdır?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben dediğinizde indiriyorum indirirsem sıkıntı olmadı hiç

(Linkçeleyecekler için: bir oyunu denemek için korsan indiriyorum)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
belli sınırlar içerisinde pek çok platform oyunu deneme fırsatı sunuyor. Steamde iade için 2 saat süren var. Güvenli korsan yazılım-oyun diye bir şey yoktur.
Bazı oyunlar 2 saatte denenmiyor, ayrıca indirimleride bekleyebiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı oyunlar 2 saatte denenmiyor, ayrıca indirimleride bekleyebiliyorum
+ Olarak iade bekleme süresi var

mesut3467

80+ Bronze
Nasıl 2 saatte denenmiyor? Ayrıca korsan edindiğin oyun şans eseri çalışsa bile orjinal ile aynı performansı vermeyebilir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nasıl 2 saatte denenmiyor? Ayrıca korsan edindiğin oyun şans eseri çalışsa bile orjinal ile aynı performansı vermeyebilir.
Hocam tam olarak didik didik ediyorum ben ve ayrıca denense bile dediğim etkenler var, ayrıca o gün param olmadığı için korsan deneyipde silebilirim vs. Bir sürü etken var.

mesut3467

80+ Bronze
Önereceğim en son yol uygun fiyatlı hesap satanlardan oyun temin etmekdir. İlgilendiğin oyunu hesapla birlkte paylaşan yada hesabı komple satan birini bulup deneyebilirsin. 10 TL civarı oyunu offlinede oynanabilir satanlar var. Atıyorum oyun god of war olsun, adam hesap açıp oyunu alıp çok fazla kişiye 10-20 tl bandına paylaşıyor. Korsana yönelmektense bu daha cazip. Bu yolla death stranding bitirmiştim. Hemde gameplus üzerinden.

Alternatif yolun diğer ise gamepass sistemi. Oyun gamepasste var mı bakmak gerek. 3 aylık deneme üyelikleri 10-30 tl bandından satıyorlar. 1 kere aktifleştirmek yeterli.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oyun indirmek için torrent sitesi lazım
oyunindir.vip ten indirdiğim rdr2 de virüs çıktı
virüssüz indirebileceğim bildiğiniz güvenilir torrent soyesi var mıdır?
Virüssüz torrent yok. False positive diye bir şey var. Ondan her türlü crack uygulama virüs olarak algılanacaktır. Bahsettiğiniz siteyi çıktı çıkalı kaynak olarak kullanırım, güvenilirdir.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Aternatif yolun diğer ise gamepass sistemi. Oyun gamepasste var mı bakmak gerek. 3 aylık deneme üyelikleri 10-30 TL bandından satıyorlar. 1 kere aktifleştirmek yeterli.
Gamepass yöntemini öneririm aylardır farklı farklı hesaplarda 3 Aylık paketleri kullanıyorum çok memnunum.

Top Bottom