Neler Yeni

Torrent'ten oyun indirmek - TARTIŞMA KONUSU

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Evet arkadaşlar ; 30 yaşında , kendi ekonomik özgürlüğüne kavuşmuş ve kendini bildi bileli oyun oynayan bir birey olarak size şunu sormak istiyorum ; Torrent'ten oyun indirmek hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Çoğunlukla oyunlar belirli meblağlara düştüğünde acımadan veriyorum parasını , oynuyorum , arkamı dönüp gidiyorum. Fakat ortalamanın üzerinde bir maaş almama rağmen günümüz oyun fiyatları indirime girmiş halleriyle bile benide epey düşündürüyor. 5 yıl öncesine kadar bende oynadığım her oyunu çoğunuz gibi torrentten indiriyordum. Bilgisayarıma her hangi bir zarar verdiğinide hiç görmedim teknik açıdan bakarsak.

Birde şöyle bir durum var , mesela ben rdr2'yi xbox'ıma satın almıştım geçen yıl. Series S cihazımı sattığımda bu hesaba erişimim olmasına rağmen oyunu PC'de oynayamıyorum. Şimdi ben bu oyunu korsan indirsem haksızlık etmiş mi oluyorum ? Yoksa dijital aldığım ürünü her platformda benden tekrar almamı isteyen firmalar mı haklı ? Bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Torrent'ten oyun indirilmesine karşıyım, firmalar babasının hayrına oyun çıkarmıyor. Her şey parasıyla.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Paran yoksa mecbur torrente yöneliyor insan. Ama sen her ne kadar zararsız olduğunu düşünsen de içinde zararlı yazılımlar olabilir ve bu zarar oyunun fiyatından fazla olabilir.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
ben imam değilim ama bence olmaz her platformda 10 kere mi para vereceksin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,760
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Küçükken daha o zamanlar torrentte ya da korsan oyunlarda virüs muhabbeti yokken kullanırdım torrenti. Ne zamanki virüs bulaştı bilgisayarıma ve çoğu kişide de aynısı oldu o zaman bıraktım. Zamanında torrent veya korsan oynadığım bütün oyunları da satın aldım, emek verilmiş güzel oyunlar. Ancak günümüz şartlarında bir oyunun 1000 lira olması torrenti/korsanı seçenek değil de zorunluluk yapıyor. Yerel fiyatlandırma yapılmayan oyunların çoğu korsan oynanıyor ki başka seçenek yok. Acun Ilıcalı değiliz sonuçta kafamıza göre para harcarsak ay sonu aç kalırız. Oyunu daha önceden aldıysan ve erişimin yoksa korsan indirmende bence bir sakınca yok, sonuçta oyuna para vermişsin ve almışsın. Her farklı platform için oyuna para isteyen firmaların da canı cehenneme, para gözlü kapitalist arsızlar.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Paran yoksa oynamacılar beni etiketlesin canım sıkılıyordu iyi oldu konuyu görmem

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
torrente karşı değilim ülkemizde ekonomik sıkıntılar da mevcut
mesela god of war pc ye çıktığında hemen kırılmıştı torrentten indirdim, yani oyunu kaç sene üzerinden para kazanmışlar bide o yüksek fiyatıyla çıkınca acımadım torrentten indirdim

Newkan

80+ Bronze
2012 senesinden beri torrent indiriyorum indirmeye de devam edeceğim. Ülkede bu kadar yolsuzluk dönüyor iken asgari ücretle geçinen bir vatandaş bu kadar oyuna para veremez. Şahsen ben vermiyorum. Açık ve net.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Firmalar haklı, parası neyse verip alacaksın.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Paran varsa alacaksın oyunu yoksa torrent maalesef ülkemizde böyle Ben de kendi paramı almaya başladığımdan beri oyunları satın alıyorum. Sadece denemek için arada torrenti kullanıyorum.

Artık bu konuların gereğinden fazla açıldığını düşünüyorum aynı konu neredeysee belki 10 kere açılmıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom