Neler Yeni

🔥İndirim TOSHİBA 1 TB HARİCİ HARD DİSK 1200 TL MEDİAMARKT

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet yazgan
bu toshiba yı alsam pc nin içine koyabilir miyim monteli dursun istiyorum pc nin içine baktım usbi çıkışı yok sadece dışında var

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Hala depolama için güzel seçenek ancak toshibaya karşı önyargılıyım. 3 toshiba hdd'm oldu 1 tanesi sebepsiz bozuldu 2 tanesi bad sectorden gitti hiçbir fiziksel duruma maruz kalmamasına rağmen.

lulutfu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Yılmaz
playstation 4 e takılıp kullanılabilir mi oyun oynamak için

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Hocam link bıraksaydınız daha kolay ulaşabilmemiz açısından.
Dün açtığım konuya link bırakmayı unutunca ne laflar ettiler görmen lazımdı. Bir tanesi "bu konuyu açan forumdan banlansın böyle şey olmaz" bile demiş :ROFLMAO: Ki zaten 22:00 İncehesap indirimlerinden bir üründü ve başlıkta da 22:00 diye belirtmiştim. Sizin gibi üslubu düzgün, laftan anlayan, medeniyet ve nezaket sahibi arkadaşlara ihtiyacı var bu forumun :)

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Göktuğ DADAŞ
Dün açtığım konuya link bırakmayı unutunca ne laflar ettiler görmen lazımdı. Bir tanesi "bu konuyu açan forumdan banlansın böyle şey olmaz" bile demiş :ROFLMAO: Sizin gibi medeniyet ve nezaket sahibi arkadaşlara ihtiyacı var bu forumun :)
bana hırçın davranmadılar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
toshiba sağlamdır benimki 2500 günü geçti hala sorunsuz
Evet toshibalar eskiden en ucuzu ama en sağlamı idi nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala depolama için güzel seçenek ancak toshibaya karşı önyargılıyım. 3 toshiba hdd'm oldu 1 tanesi sebepsiz bozuldu 2 tanesi bad sectorden gitti hiçbir fiziksel duruma maruz kalmamasına rağmen.
Eski üretimli toshibalar sağlam yeni üretimler sıkıntılı olabiliyor

JackieTR

80+ Bronze
Dün açtığım konuya link bırakmayı unutunca ne laflar ettiler görmen lazımdı. Bir tanesi "bu konuyu açan forumdan banlansın böyle şey olmaz" bile demiş :ROFLMAO: Ki zaten 22:00 İncehesap indirimlerinden bir üründü ve başlıkta da 22:00 diye belirtmiştim. Sizin gibi üslubu düzgün, laftan anlayan, medeniyet ve nezaket sahibi arkadaşlara ihtiyacı var bu forumun :)
bana hırçın davranmadılar :D
Teşekkürler hocam, lakin insanlık hali o an hemen herkese ulaşsın amacı ile paylaşım yapılıyor o sırada en önemli kısmı atlaya biliyoruz. :D Herkesin başına gelecek bir durum.

Ben pek bu konulara bakıp şunu, bunu düzelt demem zaten onları söyleyen çok kişi olduğu için bana gerek kalmıyor o an denk geldim bayağı inceledim ben mi göremedim linki diye de cidden yoktu o yüzden arkadaşı uyandırmış oldum :D İyi forumlar dilerim. : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,283
Üyeler
161,025
Son üye
xRİO
Top Bottom