Düzgün sabit yerde kullanırsan 1900 kusur günlük çalışan var bende. Sağlam oluyorbu HDD'ler artık eskinin CD'si DVD'si gibi olmaya başladı bence.
Ssdler çok pahalı ve bozulduğunda içinden veri kurtarmak çok zor oluyor bundan dolayı harddisk hala popüler.bu HDD'ler artık eskinin CD'si DVD'si gibi olmaya başladı bence.
Disk yerine drive öneririm daha güvenli ve garanti veri kaybolmaması içinAldım bir tane. Çocuğun fotoğraflarını videolarını saklamak için iyi oldu teşekkür ederim paylaşım için
Oyun yüklemek için taşınabilir harddisk güzel olur fakat ssdye göre yükleme ekranları daha yavaş olur. GTA 5 ssd vs HDD yazıp bakabilirsin.Bu hard diske oyun yükleyip oynamak mantıklı olur mu sizce?
Cyberpunk gibi SSD gereskinimi olan yüksek grafikli oyunlar haricinde diğer oyunları oynayabilirsin. Oyun açılışları biraz ağır olur ama sıkıntı yaşamazsınBu hard diske oyun yükleyip oynamak mantıklı olur mu sizce?
Aktarım hızı 5gbps diyor ama ihtimal vermiyorum ben. Sata SSD de alıyorum o hızı. Bendeki taşınabilir HDD 120-150 civarlarında.hiçbir bilgi bulamadım toshiba sayfasında bile yazmıyor
Örnek link atabilir misinizDisk yerine drive öneririm daha güvenli ve garanti veri kaybolmaması için
Örnek link atabilir misiniz