Neler Yeni

Mavi Ekran Toshiba Canvio Basics 1 TB HDTB410EK3AA hdd kafayı yedi yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
1708720628385.png
ARKADAŞLAR SELAM HARİCİ HDD TAKINCA PC KASIYOR BİLGİSAYARIM BÖLÜMÜNDEN AÇMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT DONUP KALIYOR İŞLEM YAPTIRMIYOR BİRSÜRÜ PROGRAM DENEDİM FAKAT PROGRAMLAR BİLE HDD İLE ALAKALI İŞLEM YAPINCA DONUYOR HDD DAHA ÖNCE HİÇ DÜŞMEDİ HEP KUTUSUNDA SABİT DURUYORDU VE 5-6 DEFA KULLANILDI BAŞINA GELEN VAR MI ACABA BİR TEK MİNİtoolpartition wizardı İLE DOSYALARI GÖRÜNTÜLEDİM İÇİNDEKİ FAKAT ONDADA BİR İŞLEM YAPAMADIM GÖRMEK DIŞINDA YARDIMCI OLABİLECEK VARSA ÇOK SEVİNİRİM BU ARADA HDD MARKASI TOSHİBA
Mesaj otomatik birleştirildi:

1708721377299.png

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
adımların hepsini denedim fakat bir işe yaramadı usb ile hdd yi takında hdd ile ilgili işlemler çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
birtek şu programda içindeki bilgileri görebiliyorum tek tek bakabiliyorum fakat ne biçimlendirme yaptırıyor ne de silmeme izin veriyor aynı şekil bu programda da işlem yapmaya çalışınca ilerlemiyor fakat içini rahat görebiliyorum
MBR TO GPT uygula bu yönteme dair videolar izle.
I'm magic uygulamasında var mıydı emin değilim ama muhtemelen vardır dene...
Diski seç disk1 diyelim ki istediğin kısım d sürücüsü gözüken. Bölümü değil soldaki diske sağ tuş.
MBRyi GPTye dönüştür tuşuna bas.

Sakın GPTlerini değiştirme sonra sistemini elden geçirmen gerekir baştan. 😏

K: https://www.resize-c.com/howto/convert-mbr-to-gpt-disk.html
Bu kaynaktan detayları inceleyiniz.

DISKPART Yöntemi
Windows tuşu cmd yazıp arayın çıkan sonuca ctrl+shift+enter ile birlikte açın. Yönetici olarak açar.
Diskpart
List disk
Sel disk x (x seçeceğiniz diskin nosu olmalıdır.)
Convert gpt

İçerisinde başka bir işletim sistemi varsa zarar göreceğinden bunu değil bootable magic isoyu kullanmanız gerekmektedir.

Çözüme kavuşursa adımları burada paylaşmanızı rica ederim.

Ben işletim sistemimin bootu zarar görmesin diye MBR tercih ediyorum.
Dual veya Multi Boot yapacaklar mutlaka GPT tercih etmeli.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Top Bottom