Neler Yeni

Toshiba Laptop Isınma Sorunu Canıma Tak Etti!

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar.
Elimde Toshiba Satellite S70-B marka modelli bir laptop var.
Fanları sürekli turbo modda ve rahatsız edici bir biçimde çalışıyor. En basit oyuna girsem bile işlemci ve ekran kartı dereceleri 95'leri hatta 99'ları görüyor. En sonunda da bilgisayar kapanıyor. Kısacası film-dizi izlemek harici hiçbir şeyi yapamıyorum.
Sorunun çözümü için ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Merhaba arkadaşlar.
Elimde Toshiba Satellite S70-B marka modelli bir laptop var.
Fanları sürekli turbo modda ve rahatsız edici bir biçimde çalışıyor. En basit oyuna girsem bile işlemci ve ekran kartı dereceleri 95'leri hatta 99'ları görüyor. En sonunda da bilgisayar kapanıyor. Kısacası film-dizi izlemek harici hiçbir şeyi yapamıyorum.
Sorunun çözümü için ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Soğutucu al belki işe yarar bakımını yap termal macun sür

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
benim eski hp ba009 nt laptopum vardı. ben işlemci fanı alarak çözmüştüm.( çözdüm dediğim 75 80 derece. eskiden 102 derece görmüştüm ) fakat ne kadar sağlıklı bilmiyorum. tabii ki önce termal macun ve temizlik şart.
1595097088673.png

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Daha önce laptop kullanmadığım için sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Sizce termal macundan kaynaklı bir problem midir?
laptop yeni ise yazın sıcaklığın artması normal iyi bir soğutucu ile bu işi çözersin benimde önceki bilgisayarım toshiba idi ve cidden çok ısınırdı allah kolaylık versin

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
benim eski hp ba009 nt laptopum vardı. ben işlemci fanı alarak çözmüştüm.( çözdüm dediğim 75 80 derece. eskiden 102 derece görmüştüm ) fakat ne kadar sağlıklı bilmiyorum. tabii ki önce termal macun ve temizlik şart. Alıntıyı görüntüle

Cevabınız için teşekkür ederim. Böyle bi yükseltmenin faydalı olacağının farkındayım ama masraflı bir çözüm olacağından eminim. Kendin ne yapabilirim diye bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop yeni ise yazın sıcaklığın artması normal iyi bir soğutucu ile bu işi çözersin benimde önceki bilgisayarım toshiba idi ve cidden çok ısınırdı allah kolaylık versin

Merhaba, eski bir laptop, daha önce laptop kullanmadığım için neden kapandığı hakkında bir bilgim yok. Sadece çok ısındığını söyleyebilirim.

Temizlemek şart
Teşekkür ederim.

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Selamlar herkese, içini temizleyip termal macununu yeniledim. Fanda biriken tozu da aşağı ekliyorum.

WhatsApp Image 2020-08-15 at 09.39.28.jpeg

Top Bottom