James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,360
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kaça gitti hocam ?2 tane gitti bile hocam. Ürünlerimin gelmesini bekliyorum. Çevrem var bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle haklısın dostum benim sistem kurduğum dönem mining bitmemişti ve bazı şeyleri ikinci elden alayım dedim bütçeden tasarruf için. İnanılmaz fiyatlar dönüyordu ve mecbur paraya kıyıp her şeyi sıfır aldım. Burada mesajıma kahkaha atan Penguen adlı kullanıcı bile saçma sapan fiyat verip pazarlık sorunca da absürt cevaplar verdi bana. Hayatımda ilk kez bir üründen çoklu sipariş ettim o da forumda satarım vs diye değil ben Penguen değilim, arkadaşlarıma da lazım ve almasaydım onlar da alamamış olacaktı. Onlar yerine aldım ve üç beş kuruş kar koyup vereceğim. Bu kadar kuduran küfür edenler neyin kafasında anlamadım. Parayı verdim ve istediğim adette aldım yani onlara ne anlamak mümkün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızlı olsalardı kendileri isterse 10 adet alsaydı mesela bu durumda benim kime ne deme hakkım olurdu? Geçen 360 liraya 8 gb 3200 mhz ram satıldı herkes fazla fazla aldı nasılsa satılır bu para bırakır diye. Açın konuya bakın kimseye 1 kelime demiş miyim? Parası vardır alır kullanır, satar, çöpe atar yani ne isterse yapar bana ne?