tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
bu aletin
bu aletin
11-12 Ekim Amazon prime günlerini takip edin. Daha uyguna alabilirsiniz.450-500 arası satan varsa 1 tane alayım mesaj yazabilirsiniz .
Valla lazım diye sürekli girip bakıyorum. 2 akşam göz atmadan yattım ikisinde de HDD efsane indirime girmiş teşekkür ederim bilgilendirme için takip edeceğim . Düşmezse bir tane ayarlarsiniz ama bana değil mi?11-12 Ekim Amazon prime günlerini takip edin. Daha uyguna alabilirsiniz.
Ben almadım.Hem ihtiyacım yok hemde kâr ettirecek bir ürün değil. Ben prime günlerini bekliyorum. İstediğin ürün indirime girerse, hemen al. Geçtiğimiz prime günlerinde çoğu arkadaş bende dahil atıyorum 500 TL lik alışverişe 50 TL indirim var diye istediği ürünü sepete ekleyip limiti doldurmak için bekledi. Bu arada sepetinde ki ürün tükendi. Yatırım tavsiyesi değildirValla lazım diye sürekli girip bakıyorum. 2 akşam göz atmadan yattım ikisinde de HDD efsane indirime girmiş teşekkür ederim bilgilendirme için takip edeceğim . Düşmezse bir tane ayarlarsiniz ama bana değil mi?
Kudurmuyorum merak etmeUlan sana ne sanaaa! İster 5 alırım ister 10 bunda utanacak ne var ulan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl yüzsüz sensin nicke bak!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta Raid yapıp daha da performanslı kullanıcam 2x2 şeklinde on numara Raid olur bunlar. Veya canım istemezse satıcam ne yapacağımı paşa keyfim bilir. Yaptıktan sonra da buraya gelip yazıcam konu sahibine teşekkür amaçlı. Bir de o zaman kudur...
nickim ne alaka hem? TeknoAdam. Teknoloji mühendisi kendisi galibaKudurmuyorum merak etme
14 falan stok vardı bilsem hepsini alırdım ben de. Küfür ediyorlar parasını verip aldığım şey için.lazım değil diye almadım ama böyle tartışma çıkacağını bilseydim 20 tane alırdım , hızlı biterdi hemde kalp kırılmazdı
Oyle azdi bende gordumde ben uzun sure once fazlasiyla hallettim depolama alanini yoksa hepsini alirdim14 falan stok vardı bilsem hepsini alırdım ben de. Küfür ediyorlar parasını verip aldığım şey için.
Kargoya verildi mi dostum?4 tane aldım. 2-3 tanesini satsam kalanı bedavaya gelir kullanırım arşiv amaçlı. Çok teşekkürler paylaşım için.
Sen aldın mı hocam? Kargolandı mı ?Kargoya verildi mi dostum?