Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Toshiba P300 High Performance 1TB Dahili Sabit Disk 3.5 inc 🔥🔥🔥386 TL🔥🔥🔥

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Instagram
https://www.instagram.com/oktyky/
Discord
oktay#3037
Biraderim neyini anlamadın olayın? Elinde 500-250 GB veya 1 TB m2 SSD olup en az 1 TB da HDD'ye ihtiyaç duyan çevrem var. Ben şimdi 1 adet alsaydım onlar bu ürünü alamamış olacaktı. Şimdi piyasadan 750'ye almak yerine benden 500-550 arası alınca onların işine yaramayacak mı? Bu benim art niyetim mi yoksa dostlarım için yaptığım kazan-kazan içeren iyi niyetli bir iş mi? Sen benim yakın bir arkadaşım olsan ve sana desem ki dostum anlık indirim oldu 386 verdim aldım. İster piyasadan 750'ye al ister benden 500'e. Ne yaparsın bu durumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu sanki alım gücünüzü, aylık kazancınızı hatta bu ürünlerin piyasa fiyatını / indirim stoğunu vs ben belirliyorum...
Başta bu şekilde söylemedin şimdi detaylandırarak farklı anlatıyorsun, biz ilk yazdığın şeye göre yorum yapıyoruz ve itici geliyor açıkçası, boşver gereksiz tartışmaya girmek bir şey kazandırmaz kimseye.
Bu arada 2. yazdığın yanıt için kimse sana bu dediklerini yapıyosun demedi ne alakası var aga bu nasıl bir ifade şekli ?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
linki var mıdır bu al
Screenshot_2022-10-09-14-57-27-779_com.android.chrome.jpg

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Instagram
Discord
oktay#3037
kardeşim siz iyi misiniz kime neyi haram ediyorsunuz adam isterse 100 tane 1000 tane alır senden mi çaldı? acısı çıkar da Allah gününü gösterir de istediği kadar alır sen mi satıyosun hddyi
Haram etme bela okuma vs şeylerini geçtim de, şimdi sen aylardır ihtiyacın olan ve araştırdığın bir ürünü veya dengini mağazaya gidip alacakken birisi 5 6 tane alıp götürüyor tam sen ürüne elini uzatacakken, ne düşünürsün?

TeknoAdam

80+
Başta bu şekilde söylemedin şimdi detaylandırarak farklı anlatıyorsun, biz ilk yazdığın şeye göre yorum yapıyoruz ve itici geliyor açıkçası, boşver gereksiz tartışmaya girmek bir şey kazandırmaz kimseye.
Bu arada 2. yazdığın yanıt için kimse sana bu dediklerini yapıyosun demedi ne alakası var aga bu nasıl bir ifade şekli ?
Başta dediğim şey fazla olanı çıkarırım elden kendi kullandığım bedavaya gelmiş olur şeklindeydi. Ne bileyim o kadar açıklamaya ihtiyaç duyacak bir kitle olduğunuzu? Ürün başı ufak tefek elime geçeni düşününce 1 adet bedavaya gelecek ve dediğim gibi çevremdeki insanlar da piyasaya göre 3'te 1 ucuza alacak. Kimsenin zarar ettiği veya birinin diğerinin hakkını ihlal ettiği bir durum yok ortada. 2. yazdığım şey küfür eden veya çocuk vs diyenler içindi. Üstüne alınma. O tipler 4 adet alana ana bacı küfür eder ama ''ulan 1 tb hdd alacak param niye yok benim'' veya ''ulan 1 tb hdd neden 750 TL'' demez. Biraz düşünseler bu durumları benim yaratmadığımı anlayacaklar ama nerede...

Haram etme bela okuma vs şeylerini geçtim de, şimdi sen aylardır ihtiyacın olan ve araştırdığın bir ürünü veya dengini mağazaya gidip alacakken birisi 5 6 tane alıp götürüyor tam sen ürüne elini uzatacakken, ne düşünürsün?
''Keşke 5 dk erken gelseydim...''

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Instagram
Discord
oktay#3037
Başta dediğim şey fazla olanı çıkarırım elden kendi kullandığım bedavaya gelmiş olur şeklindeydi. Ne bileyim o kadar açıklamaya ihtiyaç duyacak bir kitle olduğunuzu? Ürün başı ufak tefek elime geçeni düşününce 1 adet bedavaya gelecek ve dediğim gibi çevremdeki insanlar da piyasaya göre 3'te 1 ucuza alacak. Kimsenin zarar ettiği veya birinin diğerinin hakkını ihlal ettiği bir durum yok ortada. 2. yazdığım şey küfür eden veya çocuk vs diyenler içindi. Üstüne alınma. O tipler 4 adet alana ana bacı küfür eder ama ''ulan 1 tb hdd alacak param niye yok benim'' veya ''ulan 1 tb hdd neden 750 TL'' demez. Biraz düşünseler bu durumları benim yaratmadığımı anlayacaklar ama nerede...

''Keşke 5 dk erken gelseydim...''
Neyse herkes kendine göre argüman üretmeye devam ederse tartışma bitmez, hayırlı forumlar herkese.

TeknoAdam

80+
kardeşim siz iyi misiniz kime neyi haram ediyorsunuz adam isterse 100 tane 1000 tane alır senden mi çaldı? acısı çıkar da Allah gününü gösterir de istediği kadar alır sen mi satıyosun hddyi
Sanki cebindeki parayı aldım veya evindeki diski gittim çaldım... Akıl alır gibi değil paramla verdiğim siparişi haram ediyor adam bana. Hangi sıfatla? Forumdaki bosbelesbiri nickli hesabıyla kaçırdığı indirim stoğu yüzünden... Komedi komedi vallahi :D

Neyse herkes kendine göre argüman üretmeye devam ederse tartışma bitmez, hayırlı forumlar herkese.
Çabuk vazgeçtin dostum. Diğerleri gibi aciz aciz küfür etmediğin ve anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim ama gerçekten varsa hala haksız olduğumu düşündüğün yer söyle açıkça.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Evet elindeki m2 nvme ssd varsa kutuya takıp Usb bellek gibi kullanıyorsun.
hocam anakart m2 desteklemiyor bu çalışır mı sizce ve bir performans kaybı varmı bunlarda

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Instagram
Discord
oktay#3037
Sanki cebindeki parayı aldım veya evindeki diski gittim çaldım... Akıl alır gibi değil paramla verdiğim siparişi haram ediyor adam bana. Hangi sıfatla? Forumdaki bosbelesbiri nickli hesabıyla kaçırdığı indirim stoğu yüzünden... Komedi komedi vallahi :D

Çabuk vazgeçtin dostum. Diğerleri gibi aciz aciz küfür etmediğin ve anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim ama gerçekten varsa hala haksız olduğumu düşündüğün yer söyle açıkça.
Hala haksızsın demiyorum da hatalısın, Bu konu öznelliğe açıkmış gibi gösteriliyor ama aslında yazılı olmayan kurallarla alakalı. Gerçekten tartışacak çok vaktim ve isteğim yok, çok tartışmak isteyen olursa bugün özelden yazsın yarın aksam uzun uzun tartışalım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

Aldıysan kendine saklasaydın ozaman laf etmeseydik kardeşim? Yüzsüz gibi 3-4 tane aldım yazıyosun.Aldıysan sölemiyceksin ozaman karşı çıkılmasını istemiyorsan.

TeknoAdam

80+
Aldıysan kendine saklasaydın ozaman laf etmeseydik kardeşim? Yüzsüz gibi 3-4 tane aldım yazıyosun.Aldıysan sölemiyceksin ozaman karşı çıkılmasını istemiyorsan.
Ulan sana ne sanaaa! İster 5 alırım ister 10 bunda utanacak ne var ulan?

Asıl yüzsüz sensin nicke bak!

Hatta Raid yapıp daha da performanslı kullanıcam 2x2 şeklinde on numara Raid olur bunlar. Veya canım istemezse satıcam ne yapacağımı paşa keyfim bilir. Yaptıktan sonra da buraya gelip yazıcam konu sahibine teşekkür amaçlı. Bir de o zaman kudur...

Son düzenleme:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Moderatörleri kınıyorum bu konuda mesajım raporlanmış eyvallah tamam da uygunsuz agresif davranışla alakası bile yok cümlelerimin, Ne bir hakaret ne bir küfür var eleştiri yapıyorum açıkça fikrimi beyan ediyorum kızgınlığımı dile getiriyorum agresiflik değil "kızgınlık" buna rağmen uyarı puanı yiyorsam ne diyim yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,932
Üyeler
159,421
Son üye
shinro
Top Bottom