Neler Yeni

Tosla ile netflix alınmıyor

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Merhaba arkadaşlar netflix alacağım fakat netflix hata veriyor
Kartım sanal değil
kartta 55TL var

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip. Normalde sorun olmaması lazım. Uygulamadan canlı desteğe yaz bakalım, yardım ederler.
Girdim bekleyin diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmaya çalıştığınız kart ile ilgili bir sorun var. Lütfen farklı bir kart kullanın veya bankanıza kartınızın uluslararası ödemeler için kullanılıp kullanılamayacağını sorun hata bu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerem
Girdim bekleyin diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmaya çalıştığınız kart ile ilgili bir sorun var. Lütfen farklı bir kart kullanın veya bankanıza kartınızın uluslararası ödemeler için kullanılıp kullanılamayacağını sorun hata bu
Dediğim gibi, Canlı Destek sana yardımcı olur. Ben buradan müdahale edemiyorum maalesef. Bu arada hala Papara Lite Card öneriyorum..

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Dediğim gibi, Canlı Destek sana yardımcı olur. Ben buradan müdahale edemiyorum maalesef. Bu arada hala Papara Lite Card öneriyorum..
Hocam canlı destek çok yoğum şimdi bunu diyor Kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili bir sorun var.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Arkadaşlar bu hatayı veriyor artık Bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

DonanımFikir

Geçmiş Olsun Türkiyem
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,843
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar bu hatayı veriyor artık Bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Bı ihtimal kart bloke olmuş olabilir aşırı orada dendiğinden ötürü, tabi desteği araman iyi olur (Ben de zamanında Tosla Destek ile görüşmeye çalıştığımda baya uzun sürmüştü .

Top Bottom