Tosla Kart Hakkında Sorular

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
742
İninal alacaktım ki toslayı gördüm ve vazgeçtim ininalden. Şimdi bazı sorularım var.
Toslaya para sadece atmden mi yükleniyor marketten yükleyemez miyim?
İninaldeki gibi kart aktifleştirme olayı bunda da var mı?
Kart ücreti ne kadar?
Bu karta sadece akbank uygulamasından mı işlem yapılıyor(biliyorsunuz ki akbank uygulaması şu an çökmüş durumda).
Bununla ilgili youtubeda bir sürü video var biliyorum ama o videolar çok uzun ve benim acelem var bu yüzden kusura bakmayın.

İninal alacaktım ki toslayı gördüm ve vazgeçtim ininalden. Şimdi bazı sorularım var.
Kart ücreti ne kadar?
Bu karta sadece akbank uygulamasından mı işlem yapılıyor(biliyorsunuz ki akbank uygulaması şu an çökmüş durumda).
Bununla ilgili youtubeda bir sürü video var biliyorum ama o videolar çok uzun ve benim acelem var bu yüzden kusura bakmayın.
Teknosa mağazalarından ve ŞOK Marketler'den 1 TL işlem ücreti ödeyerek de Tosla Kart ile para yükleyebilirsin.
Kartının arkasındaki QR kodu okut ya da altındaki kodu klavyeyi kullanarak gir. Şifreni belirle ve toslamaya başla!
Marketlerde sanırım 5 TL ücreti var kartın.
Tosla'nın kendi uygulaması var. Giriş yapabiliyorum uygulamaya.

Teknosa mağazalarından ve ŞOK Marketler'den 1 TL işlem ücreti ödeyerek de Tosla Kart ile para yükleyebilirsin.
Kartının arkasındaki QR kodu okut ya da altındaki kodu klavyeyi kullanarak gir. Şifreni belirle ve toslamaya başla!
Peki ilk önce markette kartın içerisine para yüklesem ve daha sonra hesabı eve gelince aktifleştirsem olur mu?

Peki ilk önce markette kartın içerisine para yüklesem ve daha sonra hesabı eve gelince aktifleştirsem olur mu?
Olmayabilir. Markette aktif edebilirsin eğer telefonunu da götürürsen. Ardından para yüklersin.

Kart ücreti ne kadar?
toslanın kendi uygulaması var
kart 5 tl ama kart sana gelince iade ediyorlar
markette yükleme var
uygulamadan aktifleştiriyorsun kartı

Peki ininal gibi aylık komisyon, İşlem ücreti kesiyor mu? Bide akbank atmlerinde ücretsiz para yükleniyordu diye duymuştum.

Peki ininal gibi aylık komisyon, İşlem ücreti kesiyor mu? Bide akbank atmlerinde ücretsiz para yükleniyordu diye duymuştum.
İşlem ücreti ve aylık komisyonu bulunmuyor. Her ATM'de ücretsiz yüklenebiliyor. Sadece Akbank ile sınırlı değil yani.

toslanın kendi uygulaması var
kart 5 TL ama kart sana gelince iade ediyorlar
markette yükleme var
uygulamadan aktifleştiriyorsun kartı
Para yüklemek için aktifleştirme şart mı yani? Eğer değilse önce para yükletip daha sonra aktifleştirme işlemi yapmayı düşünüyorum.

Para yüklemek için aktifleştirme şart mı yani? Eğer değilse önce para yükletip daha sonra aktifleştirme işlemi yapmayı düşünüyorum.
uygulamadan kartı sipariş verdiğinde kart aktif geliyor. Kart gelince atmden para yükleyebilirsin yada kartsız işlemlerden para yükleyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

papara almalısın
papara bazen çöküyor tosla daha iyi

papara almalısın
Paparayı da düşündüm ama onun için de birkaç gün beklemem gerekecek ve steam indirimleri 8'inde bitiyor diye biliyorum.

uygulamadan kartı sipariş verdiğinde kart aktif geliyor. Kart gelince atmden para yükleyebilirsin yada kartsız işlemlerden para yükleyebilirsin

papara bazen çöküyor tosla daha iyi
Dostum şok marketten alacağım kartı

Sipariş vererek almayacakmış kartı. Marketlerden isimsiz kart alacak. Öyleyken aktif etmek zorunlu oluyor. Hiçbir hesaba bağlı olmayan karta para yüklenemez çünkü.

Geri