Ben kullanıyorum ve memnunum. Papara'ya göre kampanyaları daha iyi bence.Arkasında banka olmasindan dolayı güvenilir buluyorum sizce almalimiyim para yatirma çekme ücretsiz aylık kullanımda yk
Yani ininal var bende papara tc istio arkasinda bi banka yk toslada akbank var ondan güveniyor umBen kullanıyorum ve memnunum. Papara'ya göre kampanyaları daha iyi bence.
İkisinin de kendine ait farkları var. Tc ni istemesi bir sorun olmaz bence. Eğer TC numaram ile üzerime şirket falan açabilen varsa buyursun hatta bir tane bana versinYani ininal var bende papara tc istio arkasinda bi banka yk toslada akbank var ondan güveniyor um
tosla sence ıyımı pekiiİkisinin de kendine ait farkları var. Tc ni istemesi bir sorun olmaz bence. Eğer TC numaram ile üzerime şirket falan açabilen varsa buyursun hatta bir tane bana versin
Benim için daha iyi. Netflix yemek siparişleri gibi şeyler için kullanıyorum. Akbank hesabımda olduğu için bana daha rahat ve kullanışlı geliyor.tosla sence ıyımı pekii
nasıl sanal karta falan aktarırken akbank hesabımı gerekiyorArtık önermem. Tosla içinde para transferi yapman için 18 yaşında veya hesabının doğrulanmış olması gerekiyor. Hesap doğrulanması için de banka hesabı lazım ve çoğu kişi de banka hesabı olmadığı için kullanıyor bu kartları. Kampanyaları paparadan iyi ama maalesef para islemleri olayı kötü oldu. Ben de tosladan paparaya geçiş yapıyorum
cevap veırısen sevinirimArtık önermem. Tosla içinde para transferi yapman için 18 yaşında veya hesabının doğrulanmış olması gerekiyor. Hesap doğrulanması için de banka hesabı lazım ve çoğu kişi de banka hesabı olmadığı için kullanıyor bu kartları. Kampanyaları paparadan iyi ama maalesef para islemleri olayı kötü oldu. Ben de tosladan paparaya geçiş yapıyorum
tosla adamdırArkasında banka olmasindan dolayı güvenilir buluyorum sizce almalimiyim para yatirma çekme ücretsiz aylık kullanımda yk
sanal karta para aktarmam için akbank hesabımı gerekiyorBenim için daha iyi. Netflix yemek siparişleri gibi şeyler için kullanıyorum. Akbank hesabımda olduğu için bana daha rahat ve kullanışlı geliyor.
yo 16 yaşınayım para transferı yapıyorumArtık önermem. Tosla içinde para transferi yapman için 18 yaşında veya hesabının doğrulanmış olması gerekiyor. Hesap doğrulanması için de banka hesabı lazım ve çoğu kişi de banka hesabı olmadığı için kullanıyor bu kartları. Kampanyaları paparadan iyi ama maalesef para islemleri olayı kötü oldu. Ben de tosladan paparaya geçiş yapıyorum