Neler Yeni

Tosla önerir misiniz??

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Arkasında banka olmasindan dolayı güvenilir buluyorum sizce almalimiyim para yatirma çekme ücretsiz aylık kullanımda yk

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Papara kullanabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkasında banka olmasindan dolayı güvenilir buluyorum sizce almalimiyim para yatirma çekme ücretsiz aylık kullanımda yk
Ben kullanıyorum ve memnunum. Papara'ya göre kampanyaları daha iyi bence.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani ininal var bende papara tc istio arkasinda bi banka yk toslada akbank var ondan güveniyor um
İkisinin de kendine ait farkları var. Tc ni istemesi bir sorun olmaz bence. Eğer TC numaram ile üzerime şirket falan açabilen varsa buyursun hatta bir tane bana versin :D

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisinin de kendine ait farkları var. Tc ni istemesi bir sorun olmaz bence. Eğer TC numaram ile üzerime şirket falan açabilen varsa buyursun hatta bir tane bana versin :D
tosla sence ıyımı pekii

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tosla sence ıyımı pekii
Benim için daha iyi. Netflix yemek siparişleri gibi şeyler için kullanıyorum. Akbank hesabımda olduğu için bana daha rahat ve kullanışlı geliyor.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Artık önermem. Tosla içinde para transferi yapman için 18 yaşında veya hesabının doğrulanmış olması gerekiyor. Hesap doğrulanması için de banka hesabı lazım ve çoğu kişi de banka hesabı olmadığı için kullanıyor bu kartları. Kampanyaları paparadan iyi ama maalesef para islemleri olayı kötü oldu. Ben de tosladan paparaya geçiş yapıyorum

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık önermem. Tosla içinde para transferi yapman için 18 yaşında veya hesabının doğrulanmış olması gerekiyor. Hesap doğrulanması için de banka hesabı lazım ve çoğu kişi de banka hesabı olmadığı için kullanıyor bu kartları. Kampanyaları paparadan iyi ama maalesef para islemleri olayı kötü oldu. Ben de tosladan paparaya geçiş yapıyorum
nasıl sanal karta falan aktarırken akbank hesabımı gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap veırısen sevinirim

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Benim için daha iyi. Netflix yemek siparişleri gibi şeyler için kullanıyorum. Akbank hesabımda olduğu için bana daha rahat ve kullanışlı geliyor.
sanal karta para aktarmam için akbank hesabımı gerekiyor

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
yo 16 yaşınayım para transferı yapıyorum

Top Bottom