Neler Yeni

Ana Konu Tosla ile 110 TL kazanma ve Aliexpress cashbacki

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kaan
Çünkü ana konular bu yüzden var herkes kendi konusunu açıp referans paylaşırsa konu kirliliği olur konunun amacı insanların bu konu altına referans paylaşması
Özellikle forumu kontrol ettim, aynı konudan vardı ancak güncel değildi ben de güncellemek amaçlı kendi konumu paylaştım ve kendi referans kodumdan bahsettim. Bu daha önce yapılmış ve kimse yasaklama almamış ancak ben aldım. Burada bir sıkıntı var, ya moderatör gerçekten maksimum 60 IQ ile yaşıyor ya da torpil geçilenler var burada.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özellikle forumu kontrol ettim, aynı konudan vardı ancak güncel değildi ben de güncellemek amaçlı kendi konumu paylaştım ve kendi referans kodumdan bahsettim. Bu daha önce yapılmış ve kimse yasaklama almamış ancak ben aldım. Burada bir sıkıntı var, ya moderatör gerçekten maksimum 60 IQ ile yaşıyor ya da torpil geçilenler var burada.
Çok kritiiik

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Nays kampanyası 250 TL

İş bankasının ön ödemeli uygulaması olan nays referansla getirdiğiniz her kişi için 25 TL toplamda 250 TL veriyor tek yapmanız gereken referans linkinizi yakınlarınızla paylaşmak kullanmak isteyenler için kendi referans linkimi paylaşıyorum bol kazançlar

Unutmayın referansın geçerli olması için uygulamanın linkten indirilmesi ve kayıt için yine linkten açılması gerekiyor yoksa para hesabınıza gelmez

https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=2e7cda9d-12c9-4bf5-b6ee-47e0d0e01594

Tosla kampanyası 50 TL

Akbankın ön ödemeli uygulaması olan toslanın referans kampanyasıda hem size hem karşı tarafa olmak üzere kişi başı 10 TL toplamda 150 TL veriyor kayıt esnasında referans kodunu uygulamaya girmeniz yeterli kullanmak isteyenler için referans kodumu paylaşıyorum

AOJGX
bu nays referansı bende bir türlü işe yaramıyor niye

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu nays referansı bende bir türlü işe yaramıyor niye
Hocam uygulamayı linkten yükleyip açarken yine linkin yönlendirdiği play store/appstore mağazasıdandaki butondan açarsanız işe yaraması lazım

Son düzenleme:

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam uygulamayı linkten yükleyip açarken yine linkin yönlendirdiği play store/appstore mağazasıdandaki butondan açarsanız işe yaraması lazım
Öylede denedim hocam yine olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta defalarca kez müşteri temsilcilerine söyledim. Bişey yapmadılar. Aynı formalite mesajları atıp durdular.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam bunu yapmanın dümenden bir yolu var mı yoksa karşı taraf harbiden telefon numarası, adres vs. girip doğrulama yapmak zorunda mı? Eğer dümenden bir yolu yoksa tam hamallık.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öylede denedim hocam yine olmadı.

Hatta defalarca kez müşteri temsilcilerine söyledim. Bişey yapmadılar. Aynı formalite mesajları atıp durdular.
Hocam o zaman bilgim yok maalesef kampanya hâlâ devam ediyor

Hocam bunu yapmanın dümenden bir yolu var mı yoksa karşı taraf harbiden telefon numarası, adres vs. girip doğrulama yapmak zorunda mı? Eğer dümenden bir yolu yoksa tam hamallık.
Dümenden yolu yok tosla zaten papara gibi epey kullanılan bir uygulama arada yüklemeyen 3-5 kişi çıkıyor hem onlar hem ben kazanıyorum nays içinde aynısı geçerli konuyu gören anne babası ve kardeşine referans yapsa rahatça oyun parasını çıkartır hamallık olarak görmüyorum

Son düzenleme:

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam o zaman bilgim yok maalesef kampanya hâlâ devam ediyor

Dümenden yolu yok tosla zaten papara gibi epey kullanılan bir uygulama arada yüklemeyen 3-5 kişi çıkıyor hem onlar hem ben kazanıyorum nays içinde aynısı geçerli konuyu gören anne babası ve kardeşine referans yapsa rahatça oyun parasını çıkartır hamallık olarak görmüyorum
Hocam telefon gerekiyor ise, anneme yaptım babama yaptım daha kaç kişiye yapıcam. Yoldan geçen herkesten dilenmem lazım o zaman. Sadece böyle forumlarda örneğin bu konuyu paylaşan kişi gibi ya da bir YouTube kanalı, Instagram sayfası vs. olan için mantıklı bence.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam telefon gerekiyor ise, anneme yaptım babama yaptım daha kaç kişiye yapıcam. Yoldan geçen herkesten dilenmem lazım o zaman. Sadece böyle forumlarda örneğin bu konuyu paylaşan kişi gibi ya da bir YouTube kanalı, Instagram sayfası vs. olan için mantıklı bence.
Ben arkadaş grubunda paylaşıyorum onlarda diğer arkadaşlarıyla paylaşıyor vs forumdanda birkaç kişi geliyor bana yetiyor

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Torpille alakası yok hocam referans paylaşmak için konunun ana konu olması gerek sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom