Komando41.
80+ Silver
eskiden çocuk kitlesi çok azdı full çocuk dolu herkese hile falan diyolarJB'de de %52.38 olgun insanlar oluyor.
eskiden çocuk kitlesi çok azdı full çocuk dolu herkese hile falan diyolarJB'de de %52.38 olgun insanlar oluyor.
medium 70fps+ oynarsıni510300H 16gb ram gtx1650ti var sorun olmadan oynatır değilmi ?
Konu kapandıTürk Server'ı olmayan ve paralı olan oyunların çoğunda yok.
Oynatır.i510300H 16gb ram gtx1650ti var sorun olmadan oynatır değilmi ?
illa medium veya yüksekte oynamam gerek değil dimi bazı oyunlarda low ayarlarda karşı takım oyuncuları daha belli oluyormedium 70fps+ oynarsın
ben en son 2 yıl önce oynadım cs 1.6eskiden çocuk kitlesi çok azdı full çocuk dolu herkese hile falan diyolar
Hiçbir competitive oyunu medium veya yüksek ayarlarda oynamıyorum. Oynamak zorunda değilsin.illa medium veya yüksekte oynamam gerek değil dimi bazı oyunlarda low ayarlarda karşı takım oyuncuları daha belli oluyor
Rainbowda low oynamanızı önermem zaten büyük ihtimalle ultrada sıkıntıda yaşayabilirsiniz gtx 1650ti mobile gtx 1650s %40daha az performanslı medium oynarsanız kafanız rahat olurilla medium veya yüksekte oynamam gerek değil dimi bazı oyunlarda low ayarlarda karşı takım oyuncuları daha belli oluyor
forza horizon 4 gibi ağır oyunları yüksek ayarlarda 120-130 fps oynatıyor üstelik forza 4 steamda optimizasyon problemi olmasına rağmen r6s de yüksek ayarlarda problem yaşayacağımı düşünmüyorumRainbowda low oynamanızı önermem zaten büyük ihtimalle ultrada sıkıntıda yaşayabilirsiniz gtx 1650ti mobile gtx 1650s %40daha az performanslı medium oynarsanız kafanız rahat olur
cod warzone indirmem için illa battle.net hesabımmı olması lazım ?Zula
COD Warzone
CS 1.6