Neler Yeni

Yardım toxic veletlerin olmadığı kanser etmeyen online fps oyunu varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
benim dediğimi anlamamakta ısrar etmeseniz keşke testleri yapılmış EŞİT ORTAMDA %40 lık performans farkı çıkmış sen nerden çıkarıyorsun soğutmayı ben bilmiyordum soğutmada problem olunca kayıp olucağını ekran kartında geçen yumurta pişirdim ya
ok bilgisayar mühendisi 🆎i

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
toxic olmayan online oyun yok bir de dünyanın en kanser oyuncu milletiyiz imkanı yok yani ancak hoi4 :D

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
git uza medium ayarlarda 70fps alıyo diyon benchmarkte 180 oluyor bende senin gibi bilgisiz bir ile tartışmam
ben orda kesin konuşmadım ben diyorum sana gtx 1650s ile gtx 1650ti mobile arasında %40 fark var diye sen soğutmayı katıyorsun ben sana istatistik gösteriyorum sen hala soğutmayı katıyorsun wtf ve bence oyunların senin gibi toxiclerden uzak durması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
ben orda kesin konuşmadım ben diyorum sana gtx 1650s ile gtx 1650ti mobile arasında %40 fark var diye sen soğutmayı katıyorsun ben sana istatistik gösteriyorum sen hala soğutmayı katıyorsun wtf ve bence oyunların senin gibi toxiclerden uzak durması lazım
ok tmm mühendis 🆎i

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
toxic olmadığım için böyle bir soru sordum 😑

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
rainbow tavsiye ederim .
1- Oyun ücretli olduğu için velet ve toksik kitle yok , hile yok (olanlar hemen banlanıyo , oyunda hiç denk gelmedi ) (1kere smurf geldi 35 saat oynadım )
2- oyunun optimizyasonu çok iyi oynadığım oyunlar arasında en iyi onda idi . Grafikler harika birsürü detay var ve 1650 laptop ile yüksek ultra arasında 80-90 fps alıyorum (ram 8) .
3- ping değerleri gayet stabil.
4- steamden 35 tl ye aldım ben ,sıksık indirme giriyo . Ama 10 tl daha verip deluxe almanı tavsiye ederim. ben sonradan keşeke deluxe alsaydım dedim ,çok fazla karakter açılıyo. Epic games te daha ucuza düşüyo . (46 gb oyun)

Top Bottom