Neler Yeni

Yardım toxic veletlerin olmadığı kanser etmeyen online fps oyunu varmı ?

ZhaoRcun

80+ Bronze

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
R6 oynuyorum bugüne kadar kanser kitleden gelen olmadı. Yabancı olsalar da herkes saygılı oynuyor vallaha

CS'de kız sesi çıkarmaya çalışan veletlerden sonra oyun kebap gibi valla :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Black desert online ve COD warzone. Yaş ortalaması hep yüksek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
rainbow tavsiye ederim .
1- Oyun ücretli olduğu için velet ve toksik kitle yok , hile yok (olanlar hemen banlanıyo , oyunda hiç denk gelmedi ) (1kere smurf geldi 35 saat oynadım )
2- oyunun optimizyasonu çok iyi oynadığım oyunlar arasında en iyi onda idi . Grafikler harika birsürü detay var ve 1650 laptop ile yüksek ultra arasında 80-90 fps alıyorum (ram 8) .
3- ping değerleri gayet stabil.
4- steamden 35 TL ye aldım ben ,sıksık indirme giriyo . Ama 10 TL daha verip deluxe almanı tavsiye ederim. ben sonradan keşeke deluxe alsaydım dedim ,çok fazla karakter açılıyo. Epic games te daha ucuza düşüyo . (46 gb oyun)
sağolun hocam bazı bilgisizler gtx1650ti ile medium ayarlarda +70fps alırsınız diyor oyunu oynıyan birine denk gelmem iyi oldu

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
R6 da çocuk yok fakat oyun bana sıkıcı geliyor 2 k saatim var nasıl oynadım bilmiyorum oyunun mantığı pusmak
Savunurken pusmak ama saldırırken değil (biliyorsundur zaten)
Cs gibi olsa oynanamaz zaten çünkü paralı

Bence baya iyi oyun

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
sağolun hocam bazı bilgisizler gtx1650ti ile medium ayarlarda 70fps alırsınız diyor oyunu oynıyan birine denk gelmem iyi oldu
arkadaşım forumda yenisin kavga, tartışma çıkarmaya çalışıyosun. Ban yersin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bedava oyunlardan uzak durun en başta (Valorant gibi). En azından kredi/banka kartı kullanmayı bilmeyen veletlerin çoğu giremez.
Keşke COD: Warzone ücretli olsaydı. Bu haliyle de kitle olarak fena değil ama ücretli olsa daha iyi olurdu. O oyuna bakabilirsiniz.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
sağolun hocam bazı bilgisizler gtx1650ti ile medium ayarlarda 70fps alırsınız diyor oyunu oynıyan birine denk gelmem iyi oldu
Aklınıza takılan başka bir şey varsa sorabilirsiniz . Bir şey demeyi unuttum oyunda info pek verilmiyo yabancılar arasında. Biz 5 pre giriyoz çok sorun olmuyo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
arkadaşım forumda yenisin kavga, tartışma çıkarmaya çalışıyosun. Ban yersin.
ben uzatmıyorum arkadaş tartışmayı uzatıyor bende ona karşılık veriyorum zaten fakemail ile hesabı açtım ban yersem bile umursamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve mesajıma tam bile bakmamışsın ben orda sana 70fps+ yazmışım hani + ne demek biliyorsundur belki ? ha
yazıyı tekrar okusan diyorum

ben uzatmıyorum arkadaş tartışmayı uzatıyor bende ona karşılık veriyorum zaten fakemail ile hesabı açtım ban yersem bile umursamam

yazıyı tekrar okusan diyorum
zaten +70fps yazdım

Top Bottom