Neler Yeni

Toyota Corolla 2021 YOKSA 2021 MEGANE MI ?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Şuan 2020 Corolla kullanıyoruz 17" Passıon Jant'ı falan taktık araba kendine geldi zamanında Touch paket 1.5 DCİ Megane'ı da kullanmıştık bana nedense Megane daha Premium geliyor ama yine de siz bilirsiniz.

Ama Megane Joy ise biraz boş oluyor Jant kapakları kol dayama vs.

Bizim Corolla bu haliyle Megane Joy'u geçiyor zannımca;

Son düzenleme:

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Şuan 2020 Corolla kullanıyoruz 17" Passıon Jant'ı falan taktık araba kendine geldi zamanında aynı Megane'ı da kullanmıştık bana nedense Megane daha Premium geliyor ama yine de siz bilirsiniz.

Ama Megane Joy ise biraz boş oluyor Jant kapakları kol dayama vs.

Bizim Corolla bu haliyle Megane Joy'u geçiyor zannımca;
Alıntıyı görüntüle
oo sizinki en full paket belli :D güzel gayış gibi araba :) bizdede var garaj arabası

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Turbo değilse Corolla. Japon sorunsuzluğu diye bir gerçek de var 🤌
valla corolla mis gibi araba kendi arabımızı övmek gibi olmasın ama güzel araba valla bence 1.5 megane'a göre daha dolu cünkü 1.5 megane blue dcı joy el freni falan otomatik değil değisik çartlı el freni :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kanka Vision en boş paket dediğim gibi sonradan baya bir ekleme yaptık araba kendine geldi :D
hım bizde dream muldrive s var :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Megane turbo motorlu ise megane tercih ederim onun haricinde toyota yı daha çok seviyorum Otomatik dream paket 231 bin TL idi o zaman o fiyat aralığında araba arayan arkadaşlara hep söyledim alın diye aldılar mı bilmiyorun şimdi 290 bin TL olmuş.
1.3 tce turbolu 1.5 dizel gene turbolu adil bir karşılaştırma değil
1.3 megane ile 1.5 corollayı yan yana koy corolla dayanamaz megane o derece hızlı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
valla corolla mis gibi araba kendi arabımızı övmek gibi olmasın ama güzel araba valla bence 1.5 megane'a göre daha dolu cünkü 1.5 megane blue dcı joy el freni falan otomatik değil değisik çartlı el freni :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hım bizde dream muldrive s var :D
Bu devirde en güzel araba sahip olduğun arabadır hocam, kazasız belasız kullanın. Performansa falan takılmaya gerek yok, doğru dürüst hız yapılacak yol mu var? :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
oo sizinki en full paket belli :D güzel gayış gibi araba :) bizdede var garaj arabası
Dur orada
Gayış terimini lineadam başka bir arabada kullanmak yasak
Gayış yazınca yanına otomatikmen lineayı getirmek zorundasın

Top Bottom