Neler Yeni

Toyota Corolla 2021 YOKSA 2021 MEGANE MI ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
1.3 tce turbolu 1.5 dizel gene turbolu adil bir karşılaştırma değil
1.3 megane ile 1.5 corollayı yan yana koy corolla dayanamaz megane o derece hızlı
Bu arabaları alırken aşırı derece performans beklentim olmaz zaten bunlar aile arabası 300 bin liralara çok daha performanslı arabalarda var ama dik bir yokuş çıkarken bayılmayalım isterim.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Bu devirde en güzel araba sahip olduğun arabadır hocam, kazasız belasız kullanın. Performansa falan takılmaya gerek yok, doğru dürüst hız yapılacak yol mu var? :D
valla yok plakadan anlamısndır belki biz aydındayız bi aydın izmir otobanı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dur orada
Gayış terimini lineadam başka bir arabada kullanmak yasak
Gayış yazınca yanına otomatikmen lineayı getirmek zorundasın
:D

Galatasaray8

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin TL
Bizim Arabanın Özellikleri;
Otomatik Şanzıman 10İLERİ CVT VİTES,Elektronik El Freni,Sport Modu,Eco Modu Auto Hold:Yokus Kalkış Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Hız Sabitleyici, yorgunluk tespiti, dijital klima çift taraflı,Apple Car Play, Kablosuz Sarj, katlanır aynalar,start-stop ve sayamadıgım bir çok özellik daha bulunmakta ve aracımız 1.5 motora sahip arkadaslar megane'ın tam özelliklerini bilmiyorum ama sizce toyota corolla mı renalunt megane mı ?
Megane icon öneririm çok dolu bir araba.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.5 Corolla'lar 3 silindirli pek tavsiye edilmiyor sanırım.
Öyle bir şeyler vardı yakıt baabında da yakıyor corolla
Ahım şahım yakıyor diyemem ama yakıyor
3 silindir mevzusuna pek takılma günümüz bmwsi dahil 3 silindir motora geçme peşinde.
Benzinli arabada 3 silindir olur da dizelde ona kafa dayanmaz
1.4 tdi skoda fabia var 3 silindir traktör bundan daha sessiz çalışıyordur

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
3 silindir mevzusuna pek takılma günümüz bmwsi dahil 3 silindir motora geçme peşinde.
bizimki benzinli zaten sadece benzin sesi var benzinli motorla basmak o kadar güzel ki sesi asırı iyi

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bizim 1.6'nın yakıtı iyi bence gerçi babam sakin gidiyor şehir içinde 6.5-7 değişiyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben dizel olanına binmiştim (motorunu bilmiyorum ama sanırım 110hp) cidden güzel gidiyor araba
1.5 veya 1.6 dizeldir
1.6 motor tutulmuyor pek. 1.5 işe şirket spec boşun boşu oluyor genelde.
1.5dizel motoru hem az yakıyor hemde gidiyor
Bizde megane 2 1.5 de vardı fluence de 1.5 vardı. Gidişleri genel olarak güzel ama ben daha çok meganeyi beğeniyordum. Araba 5 takınca şak 200 diyordu. Tabi bu arabaya biz motor yaptık rektefeci pistonları değişti birazcık pistonlarla falan oynadık diyeyim.
O aarabaya adam akıllı yazılım yapılsaydı açık hava filtresi falan binen 2.0 derdi eminim
Stok haliyle de zaten hızlı ve ekonomik kafasında bir motor. Tutulmasının sebebi de bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim 1.6'nın yakıtı iyi bence gerçi babam sakin gidiyor şehir içinde 6.5-7 değişiyor.
Baban çok tasarruflu birisiymiş bide benimkine bak
Arabaya 2 lira yaktırıyor diyorum sen her gün işe 200 ile mi gidiyorsun acaba. 1.6 dizel diye az yakıyor sanmayın ocağına incir ağacı diker
10 11 litrelerde geziyor tabi babamda hiç durmuyor sürekli hızlı ve devirli araba normalde 7 8 litre yakar diye düşünüyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1.5 veya 1.6 dizeldir
1.6 motor tutulmuyor pek. 1.5 işe şirket spec boşun boşu oluyor genelde.
1.5dizel motoru hem az yakıyor hemde gidiyor
Bizde megane 2 1.5 de vardı fluence de 1.5 vardı. Gidişleri genel olarak güzel ama ben daha çok meganeyi beğeniyordum. Araba 5 takınca şak 200 diyordu. Tabi bu arabaya biz motor yaptık rektefeci pistonları değişti birazcık pistonlarla falan oynadık diyeyim.
O aarabaya adam akıllı yazılım yapılsaydı açık hava filtresi falan binen 2.0 derdi eminim
Stok haliyle de zaten hızlı ve ekonomik kafasında bir motor. Tutulmasının sebebi de bu zaten
1.5 dci dı muhtemelen bindiğim,160 lara kadar rahatça çıkmıştı.170 i de rahat görürdü ama 180 üstünde ne olur pek bilemeyeceğim.

Top Bottom