1.5 dir
1.6 motorlar hali hazırda vitolarda dahi var
1.5ler de cla da ve a kasada var . Hem kendileri hem başkaları kullanıyor motoru
Nissan quashqai 1.5 leri de renault motoru o derece satan ve kaliteli bir motor yani
1.5 veya 1.6 dizeldir
1.6 motor tutulmuyor pek. 1.5 işe şirket spec boşun boşu oluyor genelde.
1.5dizel motoru hem az yakıyor hemde gidiyor
Bizde megane 2 1.5 de vardı fluence de 1.5 vardı. Gidişleri genel olarak güzel ama ben daha çok meganeyi beğeniyordum. Araba 5 takınca şak 200 diyordu. Tabi bu arabaya biz motor yaptık rektefeci pistonları değişti birazcık pistonlarla falan oynadık diyeyim.
O aarabaya adam akıllı yazılım yapılsaydı açık hava filtresi falan binen 2.0 derdi eminim
Stok haliyle de zaten hızlı ve ekonomik kafasında bir motor. Tutulmasının sebebi de bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baban çok tasarruflu birisiymiş bide benimkine bak
Arabaya 2 lira yaktırıyor diyorum sen her gün işe 200 ile mi gidiyorsun acaba. 1.6 dizel diye az yakıyor sanmayın ocağına incir ağacı diker
10 11 litrelerde geziyor tabi babamda hiç durmuyor sürekli hızlı ve devirli araba normalde 7 8 litre yakar diye düşünüyorum
Dizeli taksiciler ekonomik olsun diyenler birde ticariciler alır
Bizde dizel kullanıyoruz . Babam en son 2016 da benzinli arabaya bindi daha da binmem dedi. Benzine lafı yok lpgli araba olduğu için uzun yolda sıkıntı
Çok az yakıyor fakat uzun yolda babam daha asla gaz kuyruğuna katlanamaz. Benzinde ise yakıt taraftarı değil fazla yakıyor diye. Zaten yakında dizel araba üretimleri komple duracak ki çoğu firmada durdurdu.
2030 gibi yıllarda ben daha dizelin işleneceğini dahi düşünmüyorum ama elde olanlar yüzünden mecburlar
Bizde dizel kullanıyoruz . Babam en son 2016 da benzinli arabaya bindi daha da binmem dedi. Benzine lafı yok lpgli araba olduğu için uzun yolda sıkıntı
Çok az yakıyor fakat uzun yolda babam daha asla gaz kuyruğuna katlanamaz. Benzinde ise yakıt taraftarı değil fazla yakıyor diye. Zaten yakında dizel araba üretimleri komple duracak ki çoğu firmada durdurdu.
2030 gibi yıllarda ben daha dizelin işleneceğini dahi düşünmüyorum ama elde olanlar yüzünden mecburlar
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin TL
Bizim Arabanın Özellikleri;
Otomatik Şanzıman 10İLERİ CVT VİTES,Elektronik El Freni,Sport Modu,Eco Modu Auto Hold:Yokus Kalkış Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Hız Sabitleyici, yorgunluk tespiti, dijital klima çift taraflı,Apple Car Play, Kablosuz Sarj, katlanır aynalar,start-stop ve sayamadıgım bir çok özellik daha bulunmakta ve aracımız 1.5 motora sahip arkadaslar megane'ın tam özelliklerini bilmiyorum ama sizce toyota corolla mı renalunt megane mı ?
Lpgli araç az yakması için yapılan ama motoru bitiren nokta. Uzun vadede motora çok zararlı . Babam daha lpgli arabaya binmez buna eminim
Az yakması ayrı mesele ama motora da zararlı
Lpgli araç az yakması için yapılan ama motoru bitiren nokta. Uzun vadede motora çok zararlı . Babam daha lpgli arabaya binmez buna eminim
Az yakması ayrı mesele ama motora da zararlı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaslar 2 Aracın fiyatıda aynı bizde corolla var aracın gercek resmi 287.500tl meganeda yaklasık 288 289 bin TL
Bizim Arabanın Özellikleri;
Otomatik Şanzıman 10İLERİ CVT VİTES,Elektronik El Freni,Sport Modu,Eco Modu Auto Hold:Yokus Kalkış Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Hız Sabitleyici, yorgunluk tespiti, dijital klima çift taraflı,Apple Car Play, Kablosuz Sarj, katlanır aynalar,start-stop ve sayamadıgım bir çok özellik daha bulunmakta ve aracımız 1.5 motora sahip arkadaslar megane'ın tam özelliklerini bilmiyorum ama sizce toyota corolla mı renalunt megane mı ?