Neler Yeni

Toz filtreli kasa önerisi

FurkannK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Koçoğlu
Bütçe
500
Önden güzel hava alan ama toz filtresi bulunduran kasa önerebilir misiniz? Bütçe 500 TL civarı.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Önden güzel hava alan ama toz filtresi bulunduran kasa önerebilir misiniz? Bütçe 500 TL civarı.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,652798496.html buyur dostum bummm

FurkannK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Koçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,652798496.html buyur dostum bummm
Bunun ön panelinde toz filtresi yok.

500 TL altına ön paneli toz filtreli kasa bulamadım hocam. Bilen arkadaşlar yazarlar görürlerse.
Zalman N5 MF'in toz filtresi var fakat ön fanların arkasına yerleştirildiği için hava akışını olumsuz etkilediğini söylüyorlar.
Ön panelde filtre olan Dark Guardian kasaya bakabilirsiniz, o da bütçenizi aşıyor.

507 TL'ye bu var, önü mesh olmadığı için tercih etmeyebilirsin:

Son düzenleme:

FurkannK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Koçoğlu
Bunun ön panelinde toz filtresi yok.

500 TL altına ön paneli toz filtreli kasa bulamadım hocam. Bilen arkadaşlar yazarlar görürlerse.
Zalman N5 MF'in toz filtresi var fakat ön fanların arkasına yerleştirildiği için hava akışını olumsuz etkilediğini söylüyorlar.
Ön panelde filtre olan Dark Guardian kasaya bakabilirsiniz, o da bütçenizi aşıyor.

507 TL'ye bu var, önü mesh olmadığı için tercih etmeyebilirsin:
yaklaşık 500 tl olması yeterli bana varsa başka önerebilirsin 600 ü geçmeyecek şekilde

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
toz filtresini kasanın arkasından vidalayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz aşabilirseniz aerocool aero one duo öneririm toz filtresi var

FurkannK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Koçoğlu
toz filtresini kasanın arkasından vidalayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz aşabilirseniz aerocool aero one duo öneririm toz filtresi var
Bu filtrenin magnetli olanı dik konumdayken düşme yapar mı acaba ? Magnetlinin temizliği daha kolay olur gibi.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu filtrenin magnetli olanı dik konumdayken düşme yapar mı acaba ? Magnetlinin temizliği daha kolay olur gibi.
yapabilir bence vidalı alın yada direkt aerocool aero one duo alabilirsiniz arkadan toz filtreli ve magnetli

FurkannK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Koçoğlu
yapabilir bence vidalı alın yada direkt aerocool aero one duo alabilirsiniz arkadan toz filtreli ve magnetli
O model biraz pahalı geldi bana . Ucuz yollu bir şeyler bulurum inşallah. Yoksa para biriktirip Corsair 4000d airflow gibi modellere yöneleceğim.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O model biraz pahalı geldi bana . Ucuz yollu bir şeyler bulurum inşallah. Yoksa para biriktirip Corsair 4000d airflow gibi modellere yöneleceğim.
o kasa fiyatını hak eder kesinlikle @SepuLtura -ß- kullanıyor kendisine sorularınızı soranbilirsiniz

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
o kasa fiyatını hak eder kesinlikle @SepuLtura -ß- kullanıyor kendisine sorularınızı soranbilirsiniz

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Kaliteli ve uzun yıllar götürecek bir kasa istiyorsan td500 mesh var içeri tek bir tane toz almıyor lakin fiyatı da bütçenin 2 katı :/

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom