Toz filtresini bulamiyorum

Arda1632

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar,malûm yaz aylarındayız ve o yüzden kasamız fazla ısınıyor bu sebepten on cami açmaya karar verdim ve toplanacağı için toz filtresi almaya karar verdim.abdullah abinin videosunu izledim ve o filtreyi her yerde arasanda bulamadım abdullah abi videoda n11 de olduğunu söylemişti acaba yardımcı olurmusunuz? @Abdullah Hacıgül

Öncelikle merhabalar,malûm yaz aylarındayız ve o yüzden kasamız fazla ısınıyor bu sebepten on cami açmaya karar verdim ve toplanacağı için toz filtresi almaya karar verdim.abdullah abinin videosunu izledim ve o filtreyi her yerde arasanda bulamadım abdullah abi videoda n11 de olduğunu söylemişti acaba yardımcı olurmusunuz? @Abdullah Hacıgül
toz filtresi şart değil direk sineklik tak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç cm lazım
SilverStone 2x14cm Mıknatıslı Fan Filtresi (Güç Kaynağı ve Kasa Yan Panel İçin) (SST-FF142B)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,377
Üyeler
189,258
Son üye
AndressLow
Geri