Neler Yeni

Yardım tp link bluetooth adaptör dc iyi oyun kötü ses geliyo

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
başlıkta belirttim oyundan kötü ses ama dc de normal ses alıyorum nasıl çözerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ub 500

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Sanırım Bluetooth kulaklık ile oynuyorsun, eğer öyleyse ses çıkışını kulaklık mikrofonu PC ayarlaman gerekiyor. BT kulaklığa geçerse mikrofon handsfree moda geçer ve gelen oyun sesi düşük kalite gelir.

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yapacağım
Sanırım Bluetooth kulaklık ile oynuyorsun, eğer öyleyse ses çıkışını kulaklık mikrofonu PC ayarlaman gerekiyor. BT kulaklığa geçerse mikrofon handsfree moda geçer ve gelen oyun sesi düşük kalite gelir.

ayrıca discordun sesi de bazen bozuluyo saçma sapaan sesler geliyo

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
nasıl yapacağım

ayrıca discordun sesi de bazen bozuluyo saçma sapaan sesler geliyo
Oyun hangi oyunsa ses ayarlarına girip giriş ve çıkış aygıtını değiştir. Discordda da avr bu ayar.

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
Oyun hangi oyunsa ses ayarlarına girip giriş ve çıkış aygıtını değiştir. Discordda da avr bu ayar.
1686061961274.png

hocam nasıl yapıcam glb owerwtach da yok

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim

hocam nasıl yapıcam glb owerwtach da yok
Playback devicetan kulaklık ayarla sonra voice chat ayarına gir orada aynı ayardan varsa onda da pcyi seçip ayarla.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bende de Piranha Bluetooth adaptörü var, internetten video izlerken ya da Discord'ta falan seste sorun olmuyor ama oyuna falan girince takılmalar başlıyor. Adaptörün hızı yetmiyor galiba, aldığımız adaptörler çok ucuz olduğu için hızı yetişmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca nice yaşlara @Ziya Enes

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
Bende de Piranha Bluetooth adaptörü var, internetten video izlerken ya da Discord'ta falan seste sorun olmuyor ama oyuna falan girince takılmalar başlıyor. Adaptörün hızı yetmiyor galiba, aldığımız adaptörler çok ucuz olduğu için hızı yetişmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca nice yaşlara @Ziya Enes
teşekkürler o zaman bir çözümü yoksa iade edeceğim

kulaklığın mikrafpn özelliğini kapatınca ses güzelleiyo ama mikrofon kullanamıyorum alırkenki macım konuşmaydı

hop iade talebi oluşturuldu

Son düzenleme:
Top Bottom