Sanırım Bluetooth kulaklık ile oynuyorsun, eğer öyleyse ses çıkışını kulaklık mikrofonu PC ayarlaman gerekiyor. BT kulaklığa geçerse mikrofon handsfree moda geçer ve gelen oyun sesi düşük kalite gelir.
ayrıca discordun sesi de bazen bozuluyo saçma sapaan sesler geliyoSanırım Bluetooth kulaklık ile oynuyorsun, eğer öyleyse ses çıkışını kulaklık mikrofonu PC ayarlaman gerekiyor. BT kulaklığa geçerse mikrofon handsfree moda geçer ve gelen oyun sesi düşük kalite gelir.
Oyun hangi oyunsa ses ayarlarına girip giriş ve çıkış aygıtını değiştir. Discordda da avr bu ayar.nasıl yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca discordun sesi de bazen bozuluyo saçma sapaan sesler geliyo
Playback devicetan kulaklık ayarla sonra voice chat ayarına gir orada aynı ayardan varsa onda da pcyi seçip ayarla.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam nasıl yapıcam glb owerwtach da yok
teşekkürler o zaman bir çözümü yoksa iade edeceğimBende de Piranha Bluetooth adaptörü var, internetten video izlerken ya da Discord'ta falan seste sorun olmuyor ama oyuna falan girince takılmalar başlıyor. Adaptörün hızı yetmiyor galiba, aldığımız adaptörler çok ucuz olduğu için hızı yetişmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca nice yaşlara @Ziya Enes
kulaklığın mikrafpn özelliğini kapatınca ses güzelleiyo ama mikrofon kullanamıyorum alırkenki macım konuşmaydıBende de Piranha Bluetooth adaptörü var, internetten video izlerken ya da Discord'ta falan seste sorun olmuyor ama oyuna falan girince takılmalar başlıyor. Adaptörün hızı yetmiyor galiba, aldığımız adaptörler çok ucuz olduğu için hızı yetişmiyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca nice yaşlara @Ziya Enes