Neler Yeni

Yardım Tp-Link Deco E4 aldım fakat hiçbir işlev görmüyor

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle bizim evde benim yaşadığım oda binanın dışında biz 1.katta oturuyoruz ve en arkada dışarda bahçemiz vardı oraya kulübemsi bir oda yaptım yani oda evin dışında.

İnternet benim odam da var. Modem benim yanımda fakat evin içinde hiçbir kimse wifi'ye bağlanamıyor.

Router aldım işe yaramadı bana mesh sistem kur Deco al dediler bunu aldım fakat yine aynı. 20 metre içerde (5 duvar falan var) internet 1 çubuk ya çekiyor ya çekmiyor zaten önceden de bu böyleydi.

Ben mi cihazı kuramadım yoksa bunlar hep böyle mi yardımcı olabilecek var mı? Boşuna para vermiş olmayayım. Elimde 2 adet deco var yani 2'li aldım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
aklıma gelen en basıt yontem modemı evın baska bır odasına koyup modemden kendı pcıne kablo cekmek

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aklıma gelen en basıt yontem modemı evın baska bır odasına koyup modemden kendı pcıne kablo cekmek
Ben de onu deneyeceğim ama modemden kasaya gelen kabloyu uzun tutmayın diyolar hız azalırmış falan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben de onu deneyeceğim ama modemden kasaya gelen kabloyu uzun tutmayın diyolar hız azalırmış falan
10 metreden bısey olmaz kendım 8 metre kullanıyorum cat6 kablo

Top Bottom