Neler Yeni

Öneri TP Link Deco x60 2 Pack Hakkında

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hocam Keenetic Titan almayı düşünüyorum şuanlık ev büyük olmadığı için ve salon ile odam yan yana olduğu için yeterli olabilir. Evimde 500Mbps Superonline ve TV+ kullanıyorum. Bu TV+ sorunsuz Keenetic modem ile çalışır mı ? Bir yerde sadece Turkcell'in kendi modemi ile çalışıyor diye bir yorum okumuştum. Almadan önce emin olup almak istiyorum.
Vlan 103 ile çalışma ihtimali oluyor.
Sagem4k cihazlar hep çalıştı. Ama son zamanlarda farklı cihazlarında çalıştığını gözlemledik.
Tek gelen geri bildirim; kanal geçişlerinin yavaş olması ve box içindeki uygulamaların kullanılamaması.

Kendim de senelerdir sagem4k'yı kendi routerımla kullanıyorum. Kanal geçişleri hep böyle 1-3 saniye aralığında zannediyordum. Dİğer kullanıcılar söylediğinde uyandım. Lakin TV+ android uygulaması da aynı süratle geçiyor. Yani benim önemsediğim bir durum değil.

Evet dediğim gibi 90 metrekare ve konumlandırmanız nispeten evinize göre orta ve etrafı ferah şekilde olacaksa tek başına yeterli olabileceğini düşünüyorum. Engeller ve mesafeye göre hızlarınız değişiklik gösterir.

Tedarik içinde destek olunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,737
Üyeler
163,710
Son üye
yavuzbegovic
Top Bottom