Neler Yeni

Yardım TP-Link TL-WR844N işimi görür mü

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
odaya koyacağın yerde büyük bir ihtimal bu cihazda çok iyi çekmez. 3 tane duvar var diyorsun

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka başlığı düzenlemen gerek hem daha fazla insan gelsin hemde yasak

Benim odamla salon arasında 3 tane duvar var ethernet kablosu çekme imkanım yok bu ürünü alsam kablosuz olarak modeme bağlayıp odama koysam ve ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam çalışır mı, bunu nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim, valorantta pingim kaç olur

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Benim odamla salon arasında 3 tane duvar var ethernet kablosu çekme imkanım yok bu ürünü alsam kablosuz olarak modeme bağlayıp odama koysam ve ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam çalışır mı, bunu nasıl yapabilirim veya yapabilir miyim, valorantta pingim kaç olur
ihtiyacını karşılamaz, pingin yüksek ve dalgalı olacaktır emin olabilirsin.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Range extender bakmalısın. Routerin arkasında görünen mavi slota modemden gelen etherneti bağlayıp çalışan bir cihaz bakıyorsun. Bu cihazın amacı modemden uzak bir noktaya daha az kayıplı şekilde internet taşıyıp ister wifi ister ethernet ile bağlanmanı sağlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Dsl kablosunu uzatip modemi odana koyabilirsin

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dsl kablosunu uzatip modemi odana koyabilirsin
Hocam onu nasıl yapabilirm odamda modem için internet kablosu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Range extender bakmalısın. Routerin arkasında görünen mavi slota modemden gelen etherneti bağlayıp çalışan bir cihaz bakıyorsun. Bu cihazın amacı modemden uzak bir noktaya daha az kayıplı şekilde internet taşıyıp ister wifi ister ethernet ile bağlanmanı sağlar.
Peki ne almam lazım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Hocam onu nasıl yapabilirm odamda modem için internet kablosu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ne almam lazım
Cat 5 degilde telefon kablosu aliyorsun hem daha ucuz hemde daha ince binadan dairene gelen kablo o ek yaparsin odana kurarsin modemi ben oyle yaptim

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Cat 5 degilde telefon kablosu aliyorsun hem daha ucuz hemde daha ince binadan dairene gelen kablo o ek yaparsin odana kurarsin modemi ben oyle yaptim
Hocam anlamadım, biraz daha açabilir misiniz 🙂

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ekleme yapıyım. Evinde fazladan kablo varsa istersen cat 5 6 farketmez herhangi bir ethernet kablosuylada uzatabilirsin. İllaki telefon kablosu şart değil yani.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim ping her şekilde olur ve bu cihazda modemden WiFi ile alacağı için sinyali yine kayıp olur oyun vs için her şekilde en sağlıklı yöntem kablo kablo imkansız dersen powerline adaptör kiti al o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom