❌İndirim Bitti! TP-Link UB500 Plus Antenli Bluetooth 5.3 USB Adaptör 269 TL (75/300 Kuponla 194 TL) + Kargo

Sepete atınca 400 ödeme adımında 269 lira oldu, kupon falan girmedim, otomatik düştü fiyat.

Bunun kablosuz olanı da var bende u 500, pek kullanılmadı ama bu diğer odadan çekerse diye aldım. Para değil diye diye alıyoruz bakalım, hayırlısı.

Teşekkürler paylaşım için.
sizle ayni durumdayim alsam mi almasam mi kararsiz kaldim yan odadan cekmiyor ub500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah usta 169 tl ye denk geldi çektim 1 tane.
nasil

169'a çektik hocam teşekkürler.

Bu devirde bu kadar kaba saba antenli bir bluetooth ciyaz alıp ne yapacaksınız ki ?

Böyle bir ciyaza ihtiyacı olan 200-300 TL daha verip şu tarz bir şey alabilir bence.

Hem Wifi 6 olarak hem Bluetooth 5.3 olarak ikisi bir arada adaptör alıp ufacık aparat kullanmış olurlar.

169'a iniyor bende ama elimde var...

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    20.7 KB · Hit: 49
çektim ben de bir tane.

Bu devirde bu kadar kaba saba antenli bir bluetooth ciyaz alıp ne yapacaksınız ki ?

Böyle bir ciyaza ihtiyacı olan 200-300 TL daha verip şu tarz bir şey alabilir bence.

Hem Wifi 6 olarak hem Bluetooth 5.3 olarak ikisi bir arada adaptör alıp ufacık aparat kullanmış olurlar.

kasanın arkasında durcak işte, kaba olmuş ne farkeder?

420 olmuş. Yetişemedik

Aynı anda kaç cihaz bağlanır?
Hızlı kullanım kılavuzundaki sıkça sorulan sorular bölümünde şöyle yazıyor:
"S3. Adaptör aynı anda kaç cihaza bağlanabilir?
C1. Adaptör, Bluetooth kulaklıklar, klavyeler ve oyun kumandaları dahil olmak üzere yedi adede kadar Bluetooth cihazının aynı anda bağlanmasını destekler. Ancak, Bluetooth ses çıkış cihazları (örneğin kulaklıklar ve hoparlörler) ve ses giriş cihazları (örneğin mikrofonlar) için her seferinde yalnızca bir tanesi kullanılabilir."

Kaynak pdf: https://static.tp-link.com/upload/manual/2025/202510/20251016/7100001263_UB500(UN)_QIG_V1.pdf
Destek sayfası: https://www.tp-link.com/tr/support/download/ub500-plus/v1/

Geri