Gökten zembille iniyor herhalde, anlayamadık valla75 kupon nereden geliyor? Ben direkt 269 lira ödedim.
sizle ayni durumdayim alsam mi almasam mi kararsiz kaldim yan odadan cekmiyor ub500Sepete atınca 400 ödeme adımında 269 lira oldu, kupon falan girmedim, otomatik düştü fiyat.
Bunun kablosuz olanı da var bende u 500, pek kullanılmadı ama bu diğer odadan çekerse diye aldım. Para değil diye diye alıyoruz bakalım, hayırlısı.
Teşekkürler paylaşım için.
nasilEyvallah usta 169 tl ye denk geldi çektim 1 tane.
Sana ozel 100 tl kupon diyordu nerden geldi bilmiyorum onu kullandım.sizle ayni durumdayim alsam mi almasam mi kararsiz kaldim yan odadan cekmiyor ub500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasil
Taktik ver reyiz yeni hesap mı açıyorsunuz?169'a çektik hocam teşekkürler.
hocam ben geçen gün stanley icin yenı acmıstım bu hesabı belkı ondandır. cunku hesapta prime falan da yokTaktik ver reyiz yeni hesap mı açıyorsunuz?
kasanın arkasında durcak işte, kaba olmuş ne farkeder?Bu devirde bu kadar kaba saba antenli bir bluetooth ciyaz alıp ne yapacaksınız ki ?
Böyle bir ciyaza ihtiyacı olan 200-300 TL daha verip şu tarz bir şey alabilir bence.
Hem Wifi 6 olarak hem Bluetooth 5.3 olarak ikisi bir arada adaptör alıp ufacık aparat kullanmış olurlar.
TP-Link Archer TX10UB Nano | Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.3 USB Adaptör | AX900 Mbps | Çift Bant | İkisi Bir Arada | Kolay Kurulum | Windows Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer TX10UB Nano | Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.3 USB Adaptör | AX900 Mbps | Çift Bant | İkisi Bir Arada | Kolay Kurulum | Windows Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hızlı kullanım kılavuzundaki sıkça sorulan sorular bölümünde şöyle yazıyor:Aynı anda kaç cihaz bağlanır?