Neler Yeni

TPLİNK MARKALI MODEMİMİ KABLOSUZ ŞEKİLDE ROUTER YAPMAK İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
Fiber internete geçtiğimiz için mevcut kullandığım Tplink archer vr600 markalı modemimi router yapmak istiyorum ama kablo bağlama imkanım yok modemim (router yapılacak olan) iyi olduğunu düşündüğüm için bağlantı ile ilgili sorun yaşamayacağımı düşünüyorum bu modemi mümkünse nasıl kablosuz olarak router yapabilirim,ayrıca tavsiyeniz var mı ?
ana modem de bu
fiber internetle gelen modem.jpg

Ekler

• fiber internetle gelen modemin bilgileri.jpg
    fiber internetle gelen modemin bilgileri.jpg
    415.2 KB · Hit: 5
  • tp link modem ve yeni modem.jpg
    tp link modem ve yeni modem.jpg
    258.6 KB · Hit: 5
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yokmu yardım edebilecek biri ya

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,389
İsim
Berk
Fiber internete geçtiğimiz için mevcut kullandığım Tplink archer vr600 markalı modemimi router yapmak istiyorum ama kablo bağlama imkanım yok modemim (router yapılacak olan) iyi olduğunu düşündüğüm için bağlantı ile ilgili sorun yaşamayacağımı düşünüyorum bu modemi mümkünse nasıl kablosuz olarak router yapabilirim,ayrıca tavsiyeniz var mı ?
ana modem de bu Alıntıyı görüntüle
bana sorarsan kablo ile yaparsan bağlantı çok daha stabil olur ve yapman gereken tek şey router yapmak istediğin modem ile ana modemi birbirine kablo(ethernet) ile bağlaman. daha sonra ikinci modeme ip adresi üzerinden giriş yapıp bridge olarak modem ayarını yapılandırman.(otomatik next next şeklinde) ve iki modemin de lan adresleri aynı olmasın yeter.

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ramazan Özdemir
Tt nin modemini kablosuz router ayarlayamıyorsunuz diye biliyorum. Kabloyla bir üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz belki ama direk kablosuzdan kablosuza seçeneği kapalı olması gerek

Top Bottom