Neler Yeni

TPM 2.0 Olmayan Bilgisayara Windows 11 Yüklemek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim;

Ben bir kaç videolar vs izleyerek Windows 11 kurulum klasöründeki " Appraiserres.dll " dosyadan TPM ve UEFI ile ilgili tüm dosyaları silerek bir nevi Windows 10 daki haline çevirdim.
Bu ayardan sonra TPM 2.0 çip hatası ve İşlemci hatası gitti.

Screenshot_1.png

Lisans koşulları geldi yani tamamen çalışır şekilde şuan.

Benim sorum ise ben şimdi TPI 2.0 olmayan bilgisayara Windows 11 yüklersem bir sıkıntı yaşarmıyım ? güvenlik de vs sıkıntı olur mu ? İlk defa yapıcam böyle bir şey bilgisayarıma zarar gelicek diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yaşamazsın. Ama Windows 11'de Valorant oynayacaksan TPM ve secure boot zorunlu. Onu aşmanın yolu yok. Ama neden böyle bir karar verdiniz diye Riot'a sövmeli mail atabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşamazsın. Ama Windows 11'de Valorant oynayacaksan TPM ve secure boot zorunlu. Onu aşmanın yolu yok. Ama neden böyle bir karar verdiniz diye Riot'a sövmeli mail atabilirsin.
Valla riot yaptın yine yapacağını :D ama bu sene üniversite için ara verdim herhalde 1 sene içinde bir çözüm bulurlar.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim;

Ben bir kaç videolar vs izleyerek Windows 11 kurulum klasöründeki " Appraiserres.dll " dosyadan TPM ve UEFI ile ilgili tüm dosyaları silerek bir nevi Windows 10 daki haline çevirdim.
Bu ayardan sonra TPM 2.0 çip hatası ve İşlemci hatası gitti.

Alıntıyı görüntüle

Lisans koşulları geldi yani tamamen çalışır şekilde şuan.

Benim sorum ise ben şimdi TPI 2.0 olmayan bilgisayara Windows 11 yüklersem bir sıkıntı yaşarmıyım ? güvenlik de vs sıkıntı olur mu ? İlk defa yapıcam böyle bir şey bilgisayarıma zarar gelicek diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Sorun olmaz ama "Bazı Oyunlar" Tmp zorunlu

Top Bottom