Tr de satıldı bu bundle olarak dostum klavye mouse kulaklık şeklindeDün 0 kutu aldım fiyati uygun geldi. Kendi çapımda ufak ticaretler yapiyorum ondan satmak istiyorum uzerinde hala jelatini duruyor. Tr de emsalinde bulamadim yurt dişinda çoğu yerde satilmiyor 1 yerde buldum 190 dolar istemişler. Nereden kaça satabilirim aranizda ilgilenen varsa yalandan ilana koydum link atabilirim
Bundle haldeydi.hocam mouse kulaklık klavye satıldı bunlar arkadaş tam araştırma yapamamış muhtemelen bir kaç sene içinde hala satılıyordu lol temalı logitech klavye mouse kulaklıkTrde emsali olmadığını pek sanmıyorum, baya satılıyordu bi ara g pro lol mouse klavye ve kulaklığı. Şimdi ikinci versiyonları da çıktıktan sonra piyasada bulamaman normaldir. İkinci versiyon varken birinciyi millet pek almak istemez, zengin birinin özel bir koleksiyonu yok ise tabi, öyle olan da çoktan almıştır.
Bu ayarda dediğin 0 kapalı kutu muBiliyorum hocam demek istediğim bu ayarda yok.
Hiç kullanilmadi hocam dün kapali kutu aldım bugun size attiğim fotoyu çektim.Bundle haldeydi.hocam mouse kulaklık klavye satıldı bunlar arkadaş tam araştırma yapamamış muhtemelen bir kaç sene içinde hala satılıyordu lol temalı logitech klavye mouse kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ayarda dediğin 0 kapalı kutu mu
Anladım ama daha önce satıldı bu ürünler şimdilik emsalsiz olabilir üretimi yok artıkHiç kullanilmadi hocam dün kapali kutu aldım bugun size attiğim fotoyu çektim.