Çözüldü✓ Tr de emsali olmayan logitech league of legends klavye kaça satabilirim?

Tanıdık geldi klavye de çıkaramadım. Kardeşime klavye ararken doğal olarak numpadsiz klavyeler ucuz olunca üstüne o da LoL oynadığı için gözüme çarptıydı. 5-8k fln olmalı.

(aslında 4-5k arası diye hatırlıyorum da arkadaşın hevesini kırmayayım bir emin olmadığım için boş laf)

Arkasında kodda hangi klavye olduğu yazmıyor mu? Altı üstü, üstü modlanmış klavye.

Gerçi şimdi düşününce 5k olsa alırdım, kesin 8k flndı G915 mi ne öyle bir şeydir lightspeed fln ulan Logitech

Tanıdık geldi klavye de çıkaramadım. Kardeşime klavye ararken doğal olarak numpadsiz klavyeler ucuz olunca üstüne o da LoL oynadığı için gözüme çarptıydı. 5-8k fln olmalı.

(aslında 4-5k arası diye hatırlıyorum da arkadaşın hevesini kırmayayım bir emin olmadığım için boş laf)

Arkasında kodda hangi klavye olduğu yazmıyor mu? Altı üstü, üstü modlanmış klavye.
Logitech g pro hocam nette araştirdim normal hali tr de 1 yerde var oda 9 küsür. Normal hali yokken olanda bu fiyattayken güzel bir fiyat eder gibi.

Trde emsali olmadığını pek sanmıyorum, baya satılıyordu bi ara g pro lol mouse klavye ve kulaklığı. Şimdi ikinci versiyonları da çıktıktan sonra piyasada bulamaman normaldir. İkinci versiyon varken birinciyi millet pek almak istemez, zengin birinin özel bir koleksiyonu yok ise tabi, öyle olan da çoktan almıştır.

Haklıymışım 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu G Pro G920'nin LoL editionu herhalde baya benziyor o klavye ile.

Ekler

• Screenshot_2025-09-17-09-14-26-576_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-09-17-09-14-26-576_com.android.chrome.webp
    98.9 KB · Hit: 65
  • Screenshot_2025-09-17-09-14-21-498_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-09-17-09-14-21-498_com.android.chrome.webp
    81.6 KB · Hit: 65
Dün 0 kutu aldım fiyati uygun geldi. Kendi çapımda ufak ticaretler yapiyorum ondan satmak istiyorum uzerinde hala jelatini duruyor. Tr de emsalinde bulamadim yurt dişinda çoğu yerde satilmiyor 1 yerde buldum 190 dolar istemişler. Nereden kaça satabilirim aranizda ilgilenen varsa yalandan ilana koydum link atabilirim
kutuyu açmışsın, artık ikinci el, 750 lira artı kargo senden.

Ben niye bunu almamışım kardeşime çıldırırdı

Trde emsali olmadığını pek sanmıyorum, baya satılıyordu bi ara g pro lol mouse klavye ve kulaklığı. Şimdi ikinci versiyonları da çıktıktan sonra piyasada bulamaman normaldir. İkinci versiyon varken birinciyi millet pek almak istemez, zengin birinin özel bir koleksiyonu yok ise tabi, öyle olan da çoktan almıştır.
Araştırdım hocam. Sari sitede 2. El kullanilmislar var. Bendeki ürün dün foto çekmek için açıldı. Makul bir fiyattan alan olursa satmayı düşünüyorum aksi halde 5070 sistem aldim birkac gune gelicek onda kendim kullanicağim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,476
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri