Neler Yeni

Tr de tomb raider benzeri oyun yapılabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
çok güzel bir fikrim var ama herkes tr de oyun yapılamaz çok zor imkansız diyorlar tr de tomb raider benzeri oyun yapılabilinir mi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
efe araci
konu benzerliği olarak indie bir oyun yapılabilir tabi ama büyük oyunlar yapmak zor olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu benzerliği olarak indie bir oyun yapılabilir tabi ama büyük oyunlar yapmak zor olur.
konu farklı hikaye farklı mekanik görsel olarak yapılabilinir mi bunu merak ediyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
efe araci
konu farklı hikaye farklı mekanik görsel olarak yapılabilinir mi bunu merak ediyorum
çok zor türkiye de yetenekli olan insanlar direkt yurt dışına kaçıyor zaten ,mekanikleri yapılabilir fakat grafik anlamında zor.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Emirhan
Mekanikleri Unreal Engine 5 destekliyorsa süper grafikli benzer bir oyun yapman daha rahat olur, bunları yapabiliyorsan güzel bir hikaye ile çok daha güzellerini yapabilirsin.
Paraya da ihtiyacın yok, parayla zaman satın alırsın ve daha kısa sürede tamamlamış olursun ama küçük bir ekiple veya tek başına bile zamana yayarak yapılabilir bir şey.

Son düzenleme:

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
çok güzel bir fikrim var ama herkes tr de oyun yapılamaz çok zor imkansız diyorlar tr de tomb raider benzeri oyun yapılabilinir mi
Bu tarz oyunlar için büyük bir ekip , yüksek miktarda bütçe ve yüksek sistemler gerekiyor.
Yapılır mı tabii ki de yapılabilir.
Artı olarak bence hikayesi kaliteli indie oyun yapmak daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
Bu tarz oyunlar için büyük bir ekip , yüksek miktarda bütçe ve yüksek sistemler gerekiyor.
Yapılır mı tabii ki de yapılabilir.
Artı olarak bence hikayesi kaliteli indie oyun yapmak daha mantıklı
Oyun geliştirme sektörüne yeni yeni giriyorum 15 yaşındayım ve şöyle bir planım var yaz tatilinde hazır assetler kullanarak basit bir tırmanma oynu yapacağım mekanikleri farklı olacak üniversitede yazılım mühendisliği okumak ve güneşe yolculuk adında korku gerilim aksiyon oynu yapmak istiyorum ardından ise TWD1 tarzı bir pisikolojik korku gerilim oynu yapmak istiyorum son olarak ise grafik bakımından Tomb Raider benzeri parkur bakımından indiana jons benzeri hikayesinin çok farklı olan bir oyun yapmak istiyorum önümde uzun bir yok var bunların yapması imkansız mı yeni yeni girdiğim için çok bilmiyorum oyun yapımının zorluklarını.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
Oyun geliştirme sektörüne yeni yeni giriyorum 15 yaşındayım ve şöyle bir planım var yaz tatilinde hazır assetler kullanarak basit bir tırmanma oynu yapacağım mekanikleri farklı olacak üniversitede yazılım mühendisliği okumak ve güneşe yolculuk adında korku gerilim aksiyon oynu yapmak istiyorum ardından ise TWD1 tarzı bir pisikolojik korku gerilim oynu yapmak istiyorum son olarak ise grafik bakımından Tomb Raider benzeri parkur bakımından indiana jons benzeri hikayesinin çok farklı olan bir oyun yapmak istiyorum önümde uzun bir yok var bunların yapması imkansız mı yeni yeni girdiğim için çok bilmiyorum oyun yapımının zorluklarını.
Bana göre imkansız değil. İlerleyen zamanlarda neden olmasın, esinlendiğin oyunlar büyük yapımlar.
Dediğim gibi ufak ufak indie oyun yap
Gerçek korku hikayelerinden esinlenerek yapılan oyunlar büyük oranda tutuyor.
Fakat hikaye ve oyunu birbirine yedirmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,875
Üyeler
169,487
Son üye
Mayerli61
Top Bottom