Tr iPhone 13 mü yoksa yd 15 pro mu

Tr cihazı al kafan rahat olur. YD cihazı bana göre kumar gibi her an her şey olabilir. 8ay kullanım süresi bi anda 2 ay'a düşebilir. Eğer öyle bir şey yaşarsan paran boşa gitmiş olucak haliyle yd telefonların fiyatlarıda aşırı derece düşecek veya satamayacaksın. Bana göre alınabilecek risk değil.
Tr 13 35 bin TL
Yd 16 sıfır kapalı kutu 35 bin TL
Yd 2.el 15 pro Max pil 92 37.500 TL
Bu 3 cihaz arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim 2026 Ağustosa kadar cihazlar açık kapanınca hattımı Turkcelle taşıyıp 2 sim istiycem biri kapalı olan cihazda takılı olcak diğeri ise ufak sigara paketi boyutunda olan modemler var ona takılı olcak turkcelin internet üstünden şebeke özelliğini kullancam kısaca

Tr cihazı al kafan rahat olur. YD cihazı bana göre kumar gibi her an her şey olabilir. 8ay kullanım süresi bi anda 2 ay'a düşebilir. Eğer öyle bir şey yaşarsan paran boşa gitmiş olucak haliyle yd telefonların fiyatlarıda aşırı derece düşecek veya satamayacaksın. Bana göre alınabilecek risk değil.
2.telefonlada kullanabilirim

2.telefonlada kullanabilirim
Dostum benim dediğimi sanırım anlamadın. Atıyorum yd 16 aldın 35'e. Eğer ileride bu 8 ay kullanma muhabbeti atıyorum 2 ay'a düştü diyelim sen bu telefonu en fazla 15'e satabilirsin. Bu sadece örnek her an her şey olabilir diyorum kısaca, bana görede bu alınabilecek risk değil.

Dostum benim dediğimi sanırım anlamadın. Atıyorum yd 16 aldın 35'e. Eğer ileride bu 8 ay kullanma muhabbeti atıyorum 2 ay'a düştü diyelim sen bu telefonu en fazla 15'e satabilirsin. Bu sadece örnek her an her şey olabilir diyorum kısaca, bana görede bu alınabilecek risk değil.
Ülkenin zaten yarısı yd kullanıyor

Ülkenin zaten yarısı yd kullanıyor
Siz bana niye kesik kesik cevaplar veriyorsunuz. Ben neden olumlu bakmadığımı belirttim bundan sonra sizin alacağınız risk. Ülkenin isterse tamamı YD telefon kullansın beni ilgilendirmez, ben böyle düşünüyorum çünkü, yeni yasa veya yeni bir kural gelince hepsi dört dönmeye başlarlar.

Hocam dediklerinize tamamen haklısınız dediklerinizi zaten hiçbir sözüm yok ama ben bu bütçe ile ancak 13 olabilirim küçük çocuklarda bile 13 var ondan dolayı ne yapcam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuzenim 28.000'e 15 pro bulmuş mesela pil 92'de gel alalım deyip duruyor ama hem yurt dışı olması hem de ikinci el olması beni uzaklaştırıyor ama cihazın da 15 pro olması ve fiyatında uygun olması da yakınlaştırıyor çok kafam karışık

yd cihaz alırken çekinen cihazda sorun çıkarsa ne yaparım gibi düşüncesi olanlara da şunu söyleyeyim
tr alacağına yd al zaten her türlü kardasın açtırma cart curt için vereceğin para karda olduğun paranın 4/1'i bile etmez

Yani 4 ayı başka şekilde idare edip etmeme isteğine göre yanıt değişir hocam. Ben her sene ikinci bir telefona geçmek istemezdim açıkçası. Ama sen dert etmiyorsan yd daha mantıklı olur.

2 tane yd alın sıra sıra kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri