vallahi ben anlamadım gerçekten çok garipler , ben burdaki kripto paralar konusunuza yazı yazmışım adamlar dalga peşinde , reklam yok çıksr yok , bu işi ne zannediyorlae bilmiyorumAdam buraya bunu yazarken bir çıkar gözetmemiş düşüncesini yazmış. Bazıları ise dalga geçer gibi cevap vermiş değişik bir milletiz.
Hocam şimdi bu lidyalılardan önce millet tavuğu karşılığı buğdayını falan veriyormuş, bu tradeKonuyu biraz daha açar mısın? Trade ne demek?
Eğitim videolarıyla trader olunmaz.Arkadaşlar finansal özgürlüğünüze sahip olmak istiyorsanız trader olun , ilk önce kendinize trade yöntemi seçin sonra onunla ilgili eğitim videoları izleyin , daha sonradan Paper trade üzerinden deneme para ile öğrendiklerinizi canlı grafik üzerinden test edin , baktınız başarılı oluyosunuz yavaştan başlanılabilir, Çok önemli not : vip gruplara yada twitterdaki kripto fenomenlerine bakmayın , kendiniz trader olun (Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)
Biraz daha açar mısın?Hocam şimdi bu lidyalılardan önce millet tavuğu karşılığı buğdayını falan veriyormuş, bu trade
Trader doğuştan gelen bir meslek o zamanEğitim videolarıyla trader olunmaz.
ÖyleTrader doğuştan gelen bir meslek o zaman
hmmm o zaman ct de ki herkes doğuştan geldi o zaman
CT'de gördüğün traderlerin %99'u para kazanmıyor.hmmm o zaman ct de ki herkes doğuştan geldi o zaman