- Konu Sahibi Konu Sahibi
lütfen ol lütfen , sen şuan trader olmazsan ben naparımsen şimdi böyle dedin diye trader olacağım knk teşekkkürler.
lütfen ol lütfen , sen şuan trader olmazsan ben naparımsen şimdi böyle dedin diye trader olacağım knk teşekkkürler.
Sana bunu düşündürüp bunun üzerinden para kazanıyor.CT'de gördüğün traderlerin %99'u para kazanmıyor.
doğru , çoğu borsalardan gelen reklamlar yada coin reklamları , ama aralarında bazı kişilerin hakkını yememek lazım , onlar doğuştan trader olmamıştır ama benceCT'de gördüğün traderlerin %99'u para kazanmıyor.
olalım be ustaArkadaşlar finansal özgürlüğünüze sahip olmak istiyorsanız trader olun , ilk önce kendinize trade yöntemi seçin sonra onunla ilgili eğitim videoları izleyin , daha sonradan Paper trade üzerinden deneme para ile öğrendiklerinizi canlı grafik üzerinden test edin , baktınız başarılı oluyosunuz yavaştan başlanılabilir, Çok önemli not : vip gruplara yada twitterdaki kripto fenomenlerine bakmayın , kendiniz trader olun (Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)
ct neCT'de gördüğün traderlerin %99'u para kazanmıyor.
crypto twitterct ne
Başarılı traderlerin çoğunun bilgi birikimi çok yüksek evet bu da önemli ama yetenek da aşırı önemli.doğru , çoğu borsalardan gelen reklamlar yada coin reklamları , ama aralarında bazı kişilerin hakkını yememek lazım , onlar doğuştan trader olmamıştır ama bence
ego ne alakaderdin ne dostum senin , buraya bir yazı yazmışım gelip tamam yazman falan bu nasıl bir ego …
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka