Hocam eğitim videoları izleyip not almaya başladım ama bir video gördüm.Trading, finansal piyasalarda alım satım yaparak kazanç sağlama işlemidir. Kazandırıp kazandırmaması, piyasa hareketlerine ve stratejilere bağlıdır. Öğrenmek için temel analiz, teknik analiz ve risk yönetimi üzerine eğitim alabilir, demo hesaplarla pratik yapabilirsin.
Kolay gelir kapısı olarak bakıyorsunuz muhtemelen ve kesinlikle değil dünyadaki en stresli iştir muhtemelen grafik takip ederken bi 10 kat daha hızlı yaşlanıyorsunuz. Nereden biliyorsunuz diye sormayınBu tarz konu açan var mı diye baktımda göremedim pek.
Trading tam olarak nedir, Kazandırır mı, nasıl öğrenilir?
Hocam zor olduğunun farkındayım, bilgisayar başından yapılabilen bir iş olduğundan adım atmak istedim.Kolay gelir kapısı olarak bakıyorsunuz muhtemelen ve kesinlikle değil dünyadaki en stresli iştir muhtemelen grafik takip ederken bi 10 kat daha hızlı yaşlanıyorsunuz. Nereden biliyorsunuz diye sormayın
swing trade nedir hocam10k dolar altına day trading yapmamanı öneririm. (başlangıç 10k dolar olmasın tabi demo hesaplarla başla ilk) swing trade daha mantıklı bir seçenek olacaktır bence
günlük değilde 3-5 günlük dayda %1-2 hedeflerken bunda genellikle %5 felan kazanç hedefleniyorswing trade nedir hocam
Teşekkürler hocam, notumu aldım araştırayımgünlük değilde 3-5 günlük dayda %1-2 hedeflerken bunda genellikle %5 felan kazanç hedefleniyor