Neler Yeni

Trading nedir, nasıl öğrenilir?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bu tarz konu açan var mı diye baktımda göremedim pek.
Trading tam olarak nedir, Kazandırır mı, nasıl öğrenilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emre Bal ŞAHİN
Trading, finansal piyasalarda alım satım yaparak kazanç sağlama işlemidir. Kazandırıp kazandırmaması, piyasa hareketlerine ve stratejilere bağlıdır. Öğrenmek için temel analiz, teknik analiz ve risk yönetimi üzerine eğitim alabilir, demo hesaplarla pratik yapabilirsin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trading, finansal piyasalarda alım satım yaparak kazanç sağlama işlemidir. Kazandırıp kazandırmaması, piyasa hareketlerine ve stratejilere bağlıdır. Öğrenmek için temel analiz, teknik analiz ve risk yönetimi üzerine eğitim alabilir, demo hesaplarla pratik yapabilirsin.
Hocam eğitim videoları izleyip not almaya başladım ama bir video gördüm.
Yüksek bi gelir kaynağınız olmadan bu işe giriştiğinizde aldığınız ilk fonları büyük ihtimalle patlatacaksınız diyordu, sonra da devam edemeyeceksiniz tarzında bir konuşma yapıyordu.
Gelir kaynağım var ama yüksek değil, o yüzden daytrading yerine yatırıma bak diyorlardı, ne yapmalıyım hiç bilemiyorum şu an

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,831
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Bu tarz konu açan var mı diye baktımda göremedim pek.
Trading tam olarak nedir, Kazandırır mı, nasıl öğrenilir?
Kolay gelir kapısı olarak bakıyorsunuz muhtemelen ve kesinlikle değil dünyadaki en stresli iştir muhtemelen grafik takip ederken bi 10 kat daha hızlı yaşlanıyorsunuz. Nereden biliyorsunuz diye sormayın

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kolay gelir kapısı olarak bakıyorsunuz muhtemelen ve kesinlikle değil dünyadaki en stresli iştir muhtemelen grafik takip ederken bi 10 kat daha hızlı yaşlanıyorsunuz. Nereden biliyorsunuz diye sormayın
Hocam zor olduğunun farkındayım, bilgisayar başından yapılabilen bir iş olduğundan adım atmak istedim.
Devam edip denemelimiyim sizce

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Kaybetmeyi öğrenmeden kazanmayı öğrenemezsin. Önce para batırman para kaybetmen lazım.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Tekin Ayber
Düşük sermaye ile denemeler yapıp tecrübe kazanabilirsiniz... Ne zaman ki 10 işlemden 6dan fazlası kazançlı olursa ve kazancınız zararınızı kapatıp geçer ise tecrübeye ulşamışsınız denebilir... Ama gerçekten kısa vade yani günlük işlemler, aylık, yıllık gibi orta ve uzun vadeli işlemlerden daha zordur hem de pür dikkat ilgi gerektirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şansa pansa kazanmaktan bahsetmiyorum ama hislerle değil, akıl yürüterek oluşturulan stratejiler veya kurallar ile kazanmaktan bahsediyorum. Yani uygun yerlerden almayı ve doğru yerlerden doğru zamanda satmayı kesinlikle öğrenmelisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Talha Açıkgöz
10k dolar altına day trading yapmamanı öneririm. (başlangıç 10k dolar olmasın tabi demo hesaplarla başla ilk) swing trade daha mantıklı bir seçenek olacaktır bence

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess