talhadeniiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 191
trafiğe kapali bir alanda ehliyetsiz motor kullanabilir miyim?
öğrenmek için kullanabilirsiniz.trafiğe kapali bir alanda ehliyetsiz motor kullanabilir miyim?
Bence yakalanmazKullanabilirsin ama ceza yazma ihtimalleri var.
Kullanabilirsin ama ceza yazma ihtimalleri var.
yasal mı yani anlamadımöğrenmek için kullanabilirsiniz.
Ehliyetsiz sürmek her türlü yasak, ama polisin olmadığı bir alanda sürersen bir şey olmaz.yasal mı yani anlamadım
trafiğe kapalı alanda kullanabilirsin. ama trafiğe kapalı alan bulmak sıkıntı. otopark trafiğe kapalı alan değildir. kaldırımda veya parkta da motor kullanmak yasak. ceza yazabilirler. yani çevrende terkedilmiş ve içinde hiç araba olmayan bir otopark yoksa yada ehliyet kursu motor eğitim sahası yoksa bu iş çok zor.trafiğe kapali bir alanda ehliyetsiz motor kullanabilir miyim?
Çok güzel bi soru bunun cevabı açıklamanızda olan Ğ.yasal mı yani anlamadım
teşekkürler. ĞÇok güzel bi soru bunun cevabı açıklamanızda olan Ğ.
yaşadığım yerde trafik yok desem her şey çözülür galibatrafiğe kapalı alanda kullanabilirsin. ama trafiğe kapalı alan bulmak sıkıntı. otopark trafiğe kapalı alan değildir. kaldırımda veya parkta da motor kullanmak yasak. ceza yazabilirler. yani çevrende terkedilmiş ve içinde hiç araba olmayan bir otopark yoksa yada ehliyet kursu motor eğitim sahası yoksa bu iş çok zor.
yaşadığın yerde trafik olmaması oranın trafiğe kapalı olduğunu göstermez. yol varsa trafik vardır. polis görürse ceza yazar.teşekkürler. Ğ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığım yerde trafik yok desem her şey çözülür galiba
Polis olmaması lazım yoksa ceza kesebilir.teşekkürler. Ğ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığım yerde trafik yok desem her şey çözülür galiba