Neler Yeni

Hiç motor sürmedim genel motorsiklet ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

GirayHan

80+ Platinum
Yo hepsini de okudum bunun da öyle hala boş yapıyon olm bu bilgi bizim ne işimize yarayacak motor motordur la neyi savunuyorsun ben anlamadım gitti
Anlaman için mantığının olması lazım az motosiklet hakkında bilginin olması lazım birde argümanlarının olması lazım. özetle bunları topla motor tecrüben olması lazım. Yukarda benimle birlikte konuya katkı sağlayan tartışan adamlarda bu mantık argüman var ama sende yok. Tek lafın boş yapıyorsun. Aynen abicim boş yapıyoruz. Sen dolu yap 3 kişilik arkadaş çevrenle, arkadaşının motorlarına binip poz ver sonra da foruma gel bilgi sahibi olan adamlara salça ol. güzel hobi :D Daha fazla dikkate almayacağım seni.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ferhat Bilgi
Anlaman için mantığının olması lazım az motosiklet hakkında bilginin olması lazım birde argümanlarının olması lazım. özetle bunları topla motor tecrüben olması lazım. Yukarda benimle birlikte konuya katkı sağlayan tartışan adamlarda bu mantık argüman var ama sende yok. Tek lafın boş yapıyorsun. Aynen abicim boş yapıyoruz. Sen dolu yap 3 kişilik arkadaş çevrenle, arkadaşının motorlarına binip poz ver sonra da foruma gel bilgi sahibi olan adamlara salça ol. güzel hobi :D Daha fazla dikkate almayacağım seni.
😂 bak bu komikti işte nerden biliyorsun benim motor binmediğimi hatta arkadaşlarımın motoruyla çekindiğimi maşallah beyin fışkırıyor yav argüman falan önemli değil abi motor dediğin şey argümanlarla anlatılmaz herkes için farklı bi histir motor ayrıca scooter ile motor farklı olsa ne olur olmasa ne olur ikisine de halk arasında motor denir ne uzattın

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Ben ilk 2016 yılında arkadaşın R25 ine gaz vermiştim ve yerde yatıyodum en son gazı verir vermez takla attım motor üstüme düştü ama hiçbir sorunum yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bisiklet kullandım. Beni asıl endişelendiren şey trafik daha çok bu arada koruyucu ekipman öneriniz varsa onları da yazar mısınız?
Çok kafana takma trafik mevzusunu ara sokaklarda bi süre sür direk ana yola çıkma biraz fren refleskin falan olsun en azından onun dışında önerebileceğim ekipman maalesef yok.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Yo hepsini de okudum bunun da öyle hala boş yapıyon olm bu bilgi bizim ne işimize yarayacak motor motordur la neyi savunuyorsun ben anlamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grenajlı motor ile parçası pahalı motor ile başlangıç motoru olmaz yanlış yönlendirme yapma ha başlanmaz değil parası olan başlasın ama neden cebini yaksın gitsin ybr 125 alsın çok debriyajlı motor isterse sağlam bi motor tam başlangıç motoru ama trafik hakimiyeti motor hakimiyeti olarak hemde parça ucuzluğundan scooter çok mantıklı bi motor motoru kavradıktan sonra vites yine öğrenilir
Küba süperlight ın parçası pahalı mı ? kim diyor grenajlı motor ile başlanmaz neye göre yanlış yönlendirme ben başladım kardeşim kişiden kişiye değişir bana göre saçma scooter la başlamak direkt vitesli ile başlamak mantıklı bu şey gibi oluyor araba sürmeye otomatikle başla gibi bir şey bana göre SAÇMA direkt vites atmayı debriyaj kullanmasını öğrenmesi daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Küba süperlight ın parçası pahalı mı ? kim diyor grenajlı motor ile başlanmaz neye göre yanlış yönlendirme ben başladım kardeşim kişiden kişiye değişir bana göre saçma scooter la başlamak direkt vitesli ile başlamak mantıklı bu şey gibi oluyor araba sürmeye otomatikle başla gibi bir şey bana göre SAÇMA direkt vites atmayı debriyaj kullanmasını öğrenmesi daha mantıklı
Önceki mesajlarda bahsettiğim gibi şuan halihazırda ulaşabildiğim bir modelle başlayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom