Neler Yeni

TRAFİK SİGORTA ŞİRKETİ KİMİ SEÇMELİYİM ?

ta
Bu fiyatlara nerden ulaştın. Hepiyi sigorta veya sigortam.net gibi siteler çok fazla ücret gösteriyor. Tanıdığın bir sigortacı ile görüşürsen daha uygun fiyatlar söyleyeceklerdir.
tanıdık sigortacı daha kazık söylüyor haberiniz olsun geçen sene 10k dedigi sigortayı sigortam netten 7.700 e yaptırdım arabaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sigortam.net sitesinden aldım. Farklı sitelerde de benzer sonuçlara ulaştım. Sigortacıya sorduğumda o da aynı teklifi sundu.
sigorta sürenize 5 gün kala sigortam nete girin özel indirimli vs li daha uyguna yaparsınız geçer gider

1 yıldır motorsiklet sahibiyim henüz bi kazam olmadı yani hiç tecrübeye sahip değilim hangi sigorta iyidir veya kötüdür bilmiyorum. Anadolu sigortadan yapmıştım daha önce sigortayı bu sene 6000 tl istiyor. Quick sigorta var 7600 TL istiyor. Ondan sonra gelen HDI sigorta var 12.000TL istiyor ben anlamadım nasıl bu kadar fiyat farkı var arada. Yardımcı olur musunuz en ucuz o diyip anadolu sigortadan devam etsem problem yaşar mıyım ya da yaşayanını oldu mu ?

Anadolu sigorta : 6000 TL İMM: 600.000
Quick Sigorta : 7600 TL İMM: 500.000
HDI Sigorta : 12000 TL İMM: 25.000

En uygun 3 teklif bunlar..
Sigortacıyım türk olmayan firmaları tercih et

1 yıldır motorsiklet sahibiyim henüz bi kazam olmadı yani hiç tecrübeye sahip değilim hangi sigorta iyidir veya kötüdür bilmiyorum. Anadolu sigortadan yapmıştım daha önce sigortayı bu sene 6000 tl istiyor. Quick sigorta var 7600 TL istiyor. Ondan sonra gelen HDI sigorta var 12.000TL istiyor ben anlamadım nasıl bu kadar fiyat farkı var arada. Yardımcı olur musunuz en ucuz o diyip anadolu sigortadan devam etsem problem yaşar mıyım ya da yaşayanını oldu mu ?

Anadolu sigorta : 6000 TL İMM: 600.000
Quick Sigorta : 7600 TL İMM: 500.000
HDI Sigorta : 12000 TL İMM: 25.000

En uygun 3 teklif bunlar..
umarım poliçeni kullanmak zorunda kalmazsın. quick ve hdi sigortanın iç süreçleri çok uzun sürüyor. anadolunun süreçleri daha hızlı.

umarım poliçeni kullanmak zorunda kalmazsın. quick ve hdi sigortanın iç süreçleri çok uzun sürüyor. anadolunun süreçleri daha hızlı.
Anadolu sigorta yaptırdım umarım hiçbirini kullanmak zorunda kalmam teşekkür ederim..

sbm online dan teklif alin. O fiyatlar uzerinden kiyaslama yapin. sbm online taban fiyatlardan teklif getirir.

Trafik sigortaları zorunlu sigortadır ve karşıya ödeme yapar şirket seçiminde fiyata bakın yeterli. En uygun fiyatı sizin için bulabilirim. Ruhsat bilgilerini pm. İle göndermeniz yeterli. Bu arada sigorta acentesiyim.

Sigortacıyım türk olmayan firmaları tercih et
Hocam çok merak ettim neye dayanarak Türk olmayan firmaları tercih et dediniz ? Sigorta şirketi çalışanı olarak sektörde yeni kurulan firmaların poliçe kesmesi yasağı gelerek kapatılan kurumları araştırmanızı öneririm.

Hocam çok merak ettim neye dayanarak Türk olmayan firmaları tercih et dediniz ? Sigorta şirketi çalışanı olarak sektörde yeni kurulan firmaların poliçe kesmesi yasağı gelerek kapatılan kurumları araştırmanızı öneririm.
daha güvenilir bize yaptıranlara hep yabancı öneriyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,571
Üyeler
173,400
Son üye
Diyar333333
Geri