safkdlklash
80+ Bronze
Dahası
bu oyun eskiden çok popülerdi fakat şimdi oyuncu sayısı az. Ben bu oyunun hesaplarını nerede satabilirim?
bende bilmediğimden soruyorumBu oyuna hala talep var mı ya? Satılacağını sanmıyorum.
bende bilmediğimden soruyorum
hocam konuyu biraz hortlattım kusura bakmayın ama ben hesap satın almak istiyorum. aktifsen konuşalım discordunu yaz eklerimbu oyun eskiden çok popülerdi fakat şimdi oyuncu sayısı az. Ben bu oyunun hesaplarını nerede satabilirim?
hocam discord ismim vazgecmek ekle konusalimhocam konuyu biraz hortlattım kusura bakmayın ama ben hesap satın almak istiyorum. aktifsen konuşalım discordunu yaz eklerim
hocam arkadaşlık isteklerin kapalıhocam discord ismim vazgecmek ekle konusalim
sen ismini yaz ben atayım istekhocam arkadaşlık isteklerin kapalı
riavytr, olmazsa sunucu katıl kısmına reborncraft ip siyle giriş yap @Riavy etiket at bakarım.sen ismini yaz ben atayım istek
hocam yattın mı xdsen ismini yaz ben atayım istek
uyuya kalmışım hocam öğlen bakarımriavytr, olmazsa sunucu katıl kısmına reborncraft ip siyle giriş yap @Riavy etiket at bakarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yattın mı xd
valla fiyatlar hakkında bilgim yok hocam, bende bilmiyorum ederlerini hepsi eski kurulum hesaplarValla benim hesapta bi ton item vardi çok severdim oyunu.
Hesaplar kac level peynir sayısı kaç falan fiyat nedir.
Hiç fikrim yok hocam düzenli oynamıyorum…Japan Expo eşyaları vardı bende :,) Şuan eskisi kadar nadirmi?