Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Traş Makinesi 60₺

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Saat 21:00 da İndirim Sona Erer

Altındaki Kupon ile 60₺

Trendyol Pass İle Kargo Bedava Alıntıyı görüntüle
bende 70

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yerli satıcılar nereden getirtiyor sence kajshdakjsd Çinden aldığım t9un aynısı bu
Ben diyorum ki adam üreticiye en düşük kapasiteli modelini yaptırıp ucuza satıyor sürümden kazanıyor sen T9'un aynısı diyorsun elimde birebir aynı kasa T9 var biri trendyol diğeri Aliexpress biri 2 saat çalışıyor diğeri 5 dakika okuduğunu anlamadan yanıt verme

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,520
İsim
Mehmet Aslan
Güzel alet kullanıyorum memnunum , aliexpressde kiler gibi kalitesiz değil metal gövde ve type c ile şarj alıyor baş kısmı da daha geniş tarakları daha kaliteli.
babama birde kendime alıcam alınır mı ? Çok sakalım yok zaten iş görüyor mu ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,520
İsim
Mehmet Aslan

SgtAkn

80+
Ben diyorum ki adam üreticiye en düşük kapasiteli modelini yaptırıp ucuza satıyor sürümden kazanıyor sen T9'un aynısı diyorsun elimde birebir aynı kasa T9 var biri trendyol diğeri Aliexpress biri 2 saat çalışıyor diğeri 5 dakika okuduğunu anlamadan yanıt verme
Birader nasıl 5dk çalışıyor. Bilmiş bilmiş konuşup can sıkma şurada. 4 kere tam tıraş oldum en az 45dksı var. Ne garip adamsın sen. 5dk çalışıyormuş. Yok açılıp kapanıyor hemen

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birader nasıl 5dk çalışıyor. Bilmiş bilmiş konuşup can sıkma şurada. 4 kere tam tıraş oldum en az 45dksı var. Ne garip adamsın sen. 5dk çalışıyormuş. Yok açılıp kapanıyor hemen
Aynen 65 liralık şey 45 dakika çalışıyor siparişin ekran görüntüsü atsan bile inanmam şu dediğine ucuz olanların bataryası ölü daha neyi savunuyorsun

A_TURAN_A

80+ Bronze
Aynen 65 liralık şey 45 dakika çalışıyor siparişin ekran görüntüsü atsan bile inanmam şu dediğine ucuz olanların bataryası ölü daha neyi savunuyorsun
Size bozuk denk gelmiş olabilir benimkiler de yaklaşık 45 dk gidiyor, vücudumu da aldım ben mesela şarjı bitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerli satıcılar nereden getirtiyor sence kajshdakjsd Çinden aldığım t9un aynısı bu
T9 la aynı değil ikisinden de var bende , bu metal kasa typr c ile şarj oluyor ve başlıkları bile aynı değil kutusu da farklı model numarası da farklıydı.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
vücut kılları için kullanılır mı kol bacak vs.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Size bozuk denk gelmiş olabilir benimkiler de yaklaşık 45 dk gidiyor, vücudumu da aldım ben mesela şarjı bitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

T9 la aynı değil, bu metal kasa typr c ile şarj oluyor ve başlıkları bile aynı değil kutusu da farklı model numarası da farklıydı.
Konusunu siz mi açmıştınız hatırlamıyorum ama bundan bir önceki T9 indiriminde 100 küsüre aldığım model hem bende hem arkadaşımda (farklı satıcılardan almamıza rağmen) max 8 dakikayı gördü ve yorumlar batarya süresi sorunuyla dolu hadi çok düşük bir ihtimal gerçekleşti ikimizede bozuk ürün geldi 2 saat nerde 45 dakika nerde her şekilde düşük kaliteli ürün satılıyor bir daha alacak olsam asla TR satıcısından almam

Gurkanpiro

80+ Gold
Konusunu siz mi açmıştınız hatırlamıyorum ama bundan bir önceki T9 indiriminde 100 küsüre aldığım model hem bende hem arkadaşımda (farklı satıcılardan almamıza rağmen) max 8 dakikayı gördü ve yorumlar batarya süresi sorunuyla dolu hadi çok düşük bir ihtimal gerçekleşti ikimizede bozuk ürün geldi 2 saat nerde 45 dakika nerde her şekilde düşük kaliteli ürün satılıyor bir daha alacak olsam asla TR satıcısından almam
100 lıraya bısey beklemek zor be hocam su zamanda

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
100 lıraya bısey beklemek zor be hocam su zamanda
Hocam öylede çinden o kallavi vergiyi ödememize rağmen 100 küsüre gelen ürünü bu adamlar kaçak yollarla doğuya getirilmniş etiketlenmiş şekilde usdan ucuza alıp daha yüksek kapasite bataryalı ürün fiyatına satıyor hadi komisyon lojistik vs diyelim onları kurtaran fiyat bu olsun yinede kalite düşük tercih meselesi ben deneyimimi aktardım ve ucuzlarını önermiyorum

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben açmıştım çin için olanı, bana gelen şarjı iyiydi ama baş tarafı çıktı 2 hafta sonra çöpe atmıştım. Sonra bundan aldım birkaç tane enişteme arkadaşlarıma felan da hediye olarak götürdüm cidden iyi ürün aliexpresde ki t9 dan çok farklı birkaç aydır kullanıyorum sorun çıkarmadı şarjı da iyi ama daha önce haklısınız tr de ki satıcıların sattığı çok kötüydü, bazıları şarjlı bile değildi pili şarj edip takmak gerekiyordu. Ama bu ürün farklı gerçekten öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,721
Üyeler
161,122
Son üye
Arthur41