Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Tamam kargo olsun, pass ile birlikte 114 e denk geliyor yine uygun değil mi yüz liraya tıraş makinesi aliyonuz
çinden geldiğini biliyorum ama çinde ki 100 liralıklar kalitesiz oluyor ilk sipariş indirimiyle bir kaç defa aldım bunun yanında çok kalitesizlerdi. Bu attığınız plastik mesela bende var bundan.aliexpressten geliyor zaten bunlar alibaba'dan çekiyolar türkiyeye. aynı ürün mesela.
![]()
2023 Vintage T9 Profesyonel Saç kesme makinesi Saç Kesme Makineleri Elektrikli Saç zamanlayıcı Şarj Edilebilir Tıraş Makinesi Sakal Düzeltici erkekler için - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
sana üretim hatası ürün gelmiştir o zaman. çünkü hepsi alibaba ürünü bunların desenlerine vb bakarsan anlarsınçinden geldiğini biliyorum ama çinde ki 100 liralıklar kalitesiz oluyor ilk sipariş indirimiyle bir kaç defa aldım bunun yanında çok kalitesizlerdi
t9 modeli değil zaten model farkı var 3 defa aldım ben aliexpresden farklı satıclardan attığınız ürünle aynı ürün değiller.trendyolda kinde metal gövde ve typc ile şarj olma var aliexpress de çok pahalı onalrın fiyatları plastik olanları ucuz. Ben de eşya satarken yanında hediye veriyorum güzel oluyorsana üretim hatası ürün gelmiştir o zaman. çünkü hepsi alibaba ürünü bunların desenlerine vb bakarsan anlarsın
Yerli satıcılar nereden getirtiyor sence kajshdakjsd Çinden aldığım t9un aynısı buÇinden almanızı öneririm yerli satıcıların ürünleri bataryası 5 dakika bile dayanmayan dandik ürünler