ıslatılan ahmak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dayanıksız onlar bir süre sonra kesmeme ve kıl çekme gibi sorunlar oluşuyor.Powertech ürünleri güzeldir bir bak
Hocam dayanıksız onlar bir süre sonra kesmeme ve kıl çekme gibi sorunlar oluşuyor.Powertech ürünleri güzeldir bir bak
Hocam bu şekilde bütçemi çok aşıyor. Olmadı birini şimdi diğerini başka zaman alıcaz öneriniz için teşekkür ederim.https://www.hepsiburada.com/philips...i-p-HBCV000046IAT2?url_src=ios-product-detail
vücut için olmaz ama korkarak aldığım ürüne hayran kaldım, yüz için sinek kaydı tıraş yapıyor. Baya da kabasakal sayılırım. vücut için de
bu üründen gayet memnun kaldım vücut için neredeyse sinek kaydı sayılır
Ben de yıllarca bir çok model aldım denedim, aklınızda olsun hem vücut hem yüz tıraşı uzun vadede hiç faydalı değil. Philips olan model indirimde şu an bilginiz olsun normalde 2,5k falan fiyatı var.Hocam bu şekilde bütçemi çok aşıyor. Olmadı birini şimdi diğerini başka zaman alıcaz öneriniz için teşekkür ederim.
Doğru diyosunuz hocam. Attığınız vücut için olan makineden menun musunuz? Güzel bir makineye benziyor?Ben de yıllarca bir çok model aldım denedim, aklınızda olsun hem vücut hem yüz tıraşı uzun vadede hiç faydalı değil. Philips olan model indirimde şu an bilginiz olsun normalde 2,5k falan fiyatı var.
gayet güzel hocam sıfır sayılacak şekilde kesim yapıyorDoğru diyosunuz hocam. Attığınız vücut için olan makineden menun musunuz? Güzel bir makineye benziyor?
Teşekkür ederim hocam. Büyük ihtimalle onu alıcam.gayet güzel hocam sıfır sayılacak şekilde kesim yapıyor
Makina güzel. Ama yeni alacak kişi oneblade alsa daha faydalı olur. Philips artık bu ürünün stoklarını bitirip oneblade tarafına kayacakmış. Uzun vadede daha iyi olur gibi.gayet güzel hocam sıfır sayılacak şekilde kesim yapıyor
Peki hocam OneBlade'in başlıkları ortalama ne zamanda bir değişmesi gerekiyor bir bilginiz var mı?Makina güzel. Ama yeni alacak kişi oneblade alsa daha faydalı olur. Philips artık bu ürünün stoklarını bitirip oneblade tarafına kayacakmış. Uzun vadede daha iyi olur gibi.
Kullanıma bağlı. Her hafta kullansan bile 5-6 ay gider büyük ihtimal. Yorumları o şekilde.Peki hocam OneBlade'in başlıkları ortalama ne zamanda bir değişmesi gerekiyor bir bilginiz var mı?