Trençkot nasıldır?

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Hayatım boyunca hiç giymedim. Bir anda karşıma çıktı. Hoşuma gitti. Normalde hep ceket/hırka giyerim. Ceket'den farklı özellikleri nedir? Almaya değer mi? Kendi deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim. Benim bulduklarım 500-600 TL civarındaydı.

Son düzenleme:
Hayatım boyunca hiç giymedim. Bir anda karşıma çıktı. Hoşuma gitti. Normalde hep ceket/hırka giyerim. Ceket'den farklı özellikleri nedir? Almaya değer mi? Kendi deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim. Benim bulduklarım 500-600 TL civarındaydı.
palaya benzemek istiyorsanız alınır bende alıyorum güzel duruyor

Şuan tek sorun beden. Evde metre yok ölçemiyorum. Dolap'dan alacağım kişide iade kabul etmiyor.
o sıkıntı ama normal bedeninizi alırsanız sıkıntı olmaz bence

o sıkıntı ama normal bedeninizi alırsanız sıkıntı olmaz bence
En 67cm. Bana olması gerekiyor. 2XL Sweatshirt hafif bol geliyor. Oda biraz daha düşük ölçülerde. Ürün için teklif varmış. Hiç umursamadan alsammı acaba. Çok kararsızım.
Post automatically merged:

Aldım gitti. Olmadı en kötü ihtimal 100-200 tl daha ucuza ben satarım.

En 67cm. Bana olması gerekiyor. 2XL Sweatshirt hafif bol geliyor. Oda biraz daha düşük ölçülerde. Ürün için teklif varmış. Hiç umursamadan alsammı acaba. Çok kararsızım.
Post automatically merged:

Aldım gitti. Olmadı en kötü ihtimal 100-200 TL daha ucuza ben satarım.
hocam trençkot bol olması sıkıntı olmaz bence alabilirsiniz

Giydiğim oversize bir t-shirt'ün en'i 64. Rahat olur gibi. Hazır param varken 1-2 sweat, t-shirt falanda alayım sonra bomboş harcıyorum parayı. Teşekkürler.
bir şey değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri