Neler Yeni

Yardım Sıvı Metal sonum oldu...

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Garanti servisine gönderin. Kullanıcı hatası olduğu için size ücret çıkaracaklar, çıkan ücret çok yüksek değilse ödeyerek tamiri kabul edin.
arayıp sordum 20k şık cihaza 18k lık ücret çıkartırız dedi. o kadar param olsa 3k daha koyar dünkü rtx 40 lı laptobu alırdım zatwn

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
nk
Garanti servisine gönderin. Kullanıcı hatası olduğu için size ücret çıkaracaklar, çıkan ücret çok yüksek değilse ödeyerek tamiri kabul edin.
kesinlikle denemekte yarar var

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun gerçekten
5-10 derece için deyecek şeyler değil bunlar
geçmiş olsun yazık olmuş.
teşekkürler arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle denemekte yarar var
birşeyler yapıcam artık sonucu belirtirim burda inşallah yapıcaklarım sonunda iyi bir sonuç alırım...

Geçmiş olsun. Sıvı metal bence tamamen keyif işi, keşke kullanmasaydınız.
işlemci 95 gpu 85i sistem boşta iken görüyordu gerçekten can sıkıcı bir durumdu açtım fanların dolduğunu gördüm zaten. sıvı metal uygularken sıçradı temizlemeye çalışsamda kondanditörün altına gitti. sonrası ailemden hayatımda duymadığım sözler yemek oldu zaten

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
nk
teşekkürler arkadaşlar

birşeyler yapıcam artık sonucu belirtirim burda inşallah yapıcaklarım sonunda iyi bir sonuç alırım...

işlemci 95 gpu 85i sistem boşta iken görüyordu gerçekten can sıkıcı bir durumdu açtım fanların dolduğunu gördüm zaten. sıvı metal uygularken sıçradı temizlemeye çalışsamda kondanditörün altına gitti. sonrası ailemden hayatımda duymadığım sözler yemek oldu zaten

inşallah hocam en hızlı ve en düşük maliyet ile çözülmesi tek temennim

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
teşekkürler arkadaşlar

o kadar riskli bir işlemi batarya çıkarmayarak yaparak en üst seviyeye çıkarmışsınız sonucunun bu olması kaçınılmazdı geçmiş olsun

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Hacı
teşekkürler arkadaşlar

Bayarya bağlantısını kesmiş olsaydınız cihazı kurtarmak çok basit olurdu 😐

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Hacı
bu modellerde cihaz kapanınca otomatik batarya bağlantısı da kesiliyor demişti asus
İlk defa böyle bir şey duyuyorum.
Onu yazan çalışan da bilmiyordur (!).

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bu tarz işlemler gün sonunda zararı olmasaydı zaten firmalar bunu tercih ederdi
Patent hakları asusta. Asusta rpg cihazlarda fabrika çıkışlı kullanıyor zaten. Patentli olmasa diğer firmalarda üst segment cihazlarında kullanır zaten.

En İyi Cevap
3
Patent hakları asusta. Asusta rpg cihazlarda fabrika çıkışlı kullanıyor zaten. Patentli olmasa diğer firmalarda üst segment cihazlarında kullanır zaten.
Benim asusta sıvı metal var bi tık korkuttu :D

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

r4NG3r

80+ Silver
Sorun etmenize gerek yok. Sizinki taşarsa üretimden kaynaklı olur.

Laptoplarda fabrika çıkışlı sıvı metal uygulaması. Araştırırsanız detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz
Değişikmiş baya şaşırdım

Top Bottom