Hayır. Ram ssd bunları kurtarabilirsin. Wifi kartı da çıkar belki ama alan olur mu sanmıyorum.CPU sökemezmiyiz
İçindeki sağlam olan parçaları satabilirsin bence. ram, ssd falan satılırgaranti almazsa ne olacak bu laptop 2 3 kuruşa satamazmıyım
Hocam bir bilgisayarciya goturun ne diyecek anakarti tamir ederler belki temizleyip satmayin hemen para etmez ram ve ssd ne ki 3,4 bin lira etmez.sağol, keşke dediklerini dinleseymişim ama işte...
Geçmiş olsun. Sıvı metal bence tamamen keyif işi, keşke kullanmasaydınız.evet, sonuç bilgisayar tamamen çöp oldu. sıvı metal ilk açılışta sıçradı ve... tahmin edebileceğiniz gibi artık hayatımda asla sahip olmayacağım bir bilgisayarı çöp etmiş oldum bu zımbırtıyı almayın aldırmayın akma riski çok yüksek profesyonel değilseniz gidipde böyle bir şey denerseniz sonunuz muhtemelen benim gibi olur. gerek mental olarak gerek maddi olarak çökmüş durumdayım 500tl ye aldığım şey ile 20k lık laptobu çöp etmiş oldum.
hayır kesmemiştim, bu saatten sonra da pek keşkesi kalması maalesefGeçmiş olsun. Batarya bağlantısını kesmiş miydiniz? Keşke sıvı metali önce peçete üstüne doğru sıkıp anlık sıçramadan korusaydınız.
tahminimde konsansitörün değişmesi lazım. ama olduğum yerde hiç bilgisayar yokHocam bir bilgisayarciya goturun ne diyecek anakarti tamir ederler belki temizleyip satmayin hemen para etmez ram ve ssd ne ki 3,4 bin lira etmez.