Neler Yeni

Yardım Sıvı Metal sonum oldu...

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
overclock yapmayı hedeflemiyorum zaten, sistem overclocksuz iken kronik sorundan dolayı fazla ısınıyor forza oynarken gpu 85 cpu 95 görüyor ve fpsler dibi görüyor. masaüstü alsam taşımam fazlasıyla sıkıntılı ben çok yer değiştiren birisiyim her defasında kocaman kasa monitörle elimde dolaşamam
Hocam cihazin garantisi devam ediyor mu ediyorsa ne kadar süre ediyor yanana kadar kullanin garanti bitince istediğinizi yapin derim yinede sağlıklı değil gözümün önünde r295x2 yanmıştı yillar önce arkadaşın şaşıp kalmıştım. O yuzden overclock vb kutunun acilmasina karşıyım kusuruma bakmayin. Laptop Max kapanır cok isininca kapanana kadar devam yada voltaj dusurceksiniz hocam baska çare yok yada başka bir secenek satip başka bişi almak. Tuf diye asus x500 serisini kakalamis Asus'a bak sen :D

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hocam cihazin garantisi devam ediyor mu ediyorsa ne kadar süre ediyor yanana kadar kullanin garanti bitince istediğinizi yapin derim yinede sağlıklı değil gözümün önünde r295x2 yanmıştı yillar önce arkadaşın şaşıp kalmıştım. O yuzden overclock vb kutunun acilmasina karşıyım kusuruma bakmayin. Laptop Max kapanır cok isininca kapanana kadar devam yada voltaj dusurceksiniz hocam baska çare yok yada başka bir secenek satip başka bişi almak. Tuf diye asus x500 serisini kakalamis Asus'a bak sen :D
garantisi devam ediyor ama 4 ay sonra bitiyor garantisi

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hocam ona gerek yok, zaten bu sıvı metal soğuk iken akan bir şey değil. Soğuk olduğundan katı halde oluyor. İyi uyguladıktan sonra akması zor. Uygularken sağa sola kaçırmamak ve fazla sürüp taşırmamak önemli. Şimdi değil ama yaza doğru deneyeceğim. Yazarım buraya pc nin garanti bi bitsin :D
ben garanti bitmesini pekde beklemek istemedim doğrusu, biraz maaliyetli oldu benim iş ama zaten 1 kerelik yapıcam diye 100-200tl nin lafını yapmayim dedim, thermal grizzly sıvı metal aldım 330tl ye patladı bana, akmaya karşı önlem almak için 75tl ye 10mm kapton bant aldım, diğer akma riski olan ekran kartının ufak tepeciklerine (adını bilmiyorum) sürmek için 50tl ye 12.8w/m.k termal macun aldım. toplam 450tl ye patladı bana umarım ettiğim maaliyete değecek bir şey olur. ürünler tahminen 1 haftaya gelicekmiş uyguladıktan sonra bir takım testler gerçekleştiricem sonucu belirtirim bu konuda ve bu da bu konunun son mesajı olur.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
evet, sonuç bilgisayar tamamen çöp oldu. sıvı metal ilk açılışta sıçradı ve... tahmin edebileceğiniz gibi artık hayatımda asla sahip olmayacağım bir bilgisayarı çöp etmiş oldum bu zımbırtıyı almayın aldırmayın akma riski çok yüksek profesyonel değilseniz gidipde böyle bir şey denerseniz sonunuz muhtemelen benim gibi olur. gerek mental olarak gerek maddi olarak çökmüş durumdayım 500tl ye aldığım şey ile 20k lık laptobu çöp etmiş oldum.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
evet, sonuç bilgisayar tamamen çöp oldu. sıvı metal ilk açılışta sıçradı ve... tahmin edebileceğiniz gibi artık hayatımda asla sahip olmayacağım bir bilgisayarı çöp etmiş oldum bu zımbırtıyı almayın aldırmayın akma riski çok yüksek profesyonel değilseniz gidipde böyle bir şey denerseniz sonunuz muhtemelen benim gibi olur. gerek mental olarak gerek maddi olarak çökmüş durumdayım 500tl ye aldığım şey ile 20k lık laptobu çöp etmiş oldum.
Geçmiş olsun dostum.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
iyice temizle garanti gonder kullanici hatasi vermezlerse belli tamir ederler

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
siz daha önce yaptınız mı garanti bandı söküldü minik bir banttı bişe olurmu
Geçmiş olsun. Garanti için bence şansınızı deneyin, zaten bilgisayar sizin diyişinizle çöp olmuş. En kötü ihtimalle garanti almaz, alırlarsa şanslısınız.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Kullanıcı hatası dememeleri için gören arkadaşın inanılmaz iyi niyetli olması gerekli herhalde...

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Geçmiş olsun. Garanti için bence şansınızı deneyin, zaten bilgisayar sizin diyişinizle çöp olmuş. En kötü ihtimalle garanti almaz, alırlarsa şanslısınız.
garanti almazsa ne olacak bu laptop 2 3 kuruşa satamazmıyım

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
özür dilerim

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
garanti almazsa ne olacak bu laptop 2 3 kuruşa satamazmıyım
Laptoplarda zaten bi ekran bi anakart para ediyor. Ekranı için belki alan olur ama belki. içindeki ssd ve rami çıkartıp ayrı olarak satabilirsin. Çalışıyorsa tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom