Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hamza947

80+
24 Ağustos tarihinde Asus rog strix scar 18 adlı bir laptop siparişi verdim laptop çalışıyor ama asus logosu geldiğinde donup kalıyor çalışıyor ama donuyor benden bu sorundan dolayı 14 günlük iade hakkımı kullanarak ürün arızalı diye iade ettim normalde 3 iş günü içinde incelenip iade başlatılıyor adam kalkmış bana diyor bu laptop incelemeye gidecek 21 gün kadar sürebilir o zamana kadar bekliceksin varmı böyle bir şey ya? aciliyetim var belki 1 ay neden sizleri bekliyeyim sizce kim haklı? ne yapmalıyım ödemeyi geri alamazsam işimden bile olabilirim lütfen yardım edin.

hamza947

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun var dediğin için incelemeleri lazım. En doğal şey.
Sorun yok deseydimde ürün bozuk iadeyi reddediceklerdi ama hem 14 gün içinde koşul belirtmeksizin iade hakkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun var dediğin için incelemeleri lazım. En doğal şey.
Üstüne üstlük alt tarafı açıldığı anda zaten ürün garanti dışı kalıyor kabul etmezler. ürünün altını açmadım ekranında sorun yoktu ürünü tamir edin geri gönderin diye bir talebimde yok eeee neden incelmeye gönderildi?

man a man

80+ Bronze
Laptopun senin beyan ettiğin gibi ayıplı olup olmadığını depodaki adamamı teyit ettirecekler ? Laptop teknik servise iletildi orada incelenip ayıplı olduğu onaylatılacak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Sorun yok deseydimde ürün bozuk iadeyi reddediceklerdi ama hem 14 gün içinde koşul belirtmeksizin iade hakkı var

Üstüne üstlük alt tarafı açıldığı anda zaten ürün garanti dışı kalıyor kabul etmezler. ürünün altını açmadım ekranında sorun yoktu ürünü tamir edin geri gönderin diye bir talebimde yok eeee neden incelmeye gönderildi?
o koşul belirtmeksizin olan iade kalktı dostum artık beğenmedim diyip iade etme devride kapandı ürün her türlü servise gidip iade değişim alındığı takdirde iade ediliyor ürünler

hamza947

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopun senin beyan ettiğin gibi ayıplı olup olmadığını depodaki adamamı teyit ettirecekler ? Laptop teknik servise iletildi orada incelenip ayıplı olduğu onaylatılacak
Laptop açılıyor ama donuyor laptopun sorunu benden kaynaklı olamaz saten laptopun alt plakasını açmaya çalışırsam direkt garanti dışı kalıyor hem depodaki adam kontrol etmeyecekse bana neden 1 veya 2 gün içinde sonuçlanacaktır diyor?

o koşul belirtmeksizin olan iade kalktı dostum artık beğenmedim diyip iade etme devride kapandı ürün her türlü servise gidip iade değişim alındığı takdirde iade ediliyor ürünler
21 gün bekliyeceğim yani

HDogus

80+ Bronze
Çoğu firma iadeyi direk kabul etmiyor hocam servis raporu istiyor. Direk iade etmek istiyorum diyip servise yollasaydın daha kolay olurdu.

man a man

80+ Bronze
Laptop açılıyor ama donuyor laptopun sorunu benden kaynaklı olamaz saten laptopun alt plakasını açmaya çalışırsam direkt garanti dışı kalıyor hem depodaki adam kontrol etmeyecekse bana neden 1 veya 2 gün içinde sonuçlanacaktır diyor?

21 gün bekliyeceğim yani
Normal bir şekilde iadeler 1-2 gün içinde sonuçlanıyor fakat sen ürün bozuk diye iade ettiğin için teknik servise incelenmeye yollandı. Depodaki adam bilir kişi olmadığı için bi yetkisi yok servisi bekleyeceksin

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Ürün servise gider, servis evet üretim kaynaklı derse iaden onaylanır. Senden kaynaklı olduğu tespit edilirse iade reddedilir. Olması gereken süreç bu şekilde.

hamza947

80+
Donmadan kastın nedir? Kendin windows mu kurdun yoksa kendinden var mıydı?
Freedos laptoptu açılış ekrandından sonra asus logosu geliyor ya tam o sırada donuyor

Ürün servise gider, servis evet üretim kaynaklı derse iaden onaylanır. Senden kaynaklı olduğu tespit edilirse iade reddedilir. Olması gereken süreç bu şekilde.
Benden kaynaklı nasıl bir sorun oluşabilir sence? laptopun ekranı sorunsuz çalışıyor alt plakadan kaynaklı bir sorun var eeee ben ne yapmış olabilirim sence

Ekler

• Screenshot_2023-09-05-20-25-57-203_trendyol.com-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-05-20-25-57-203_trendyol.com-edit.jpg
    99.7 KB · Hit: 88
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom