rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Harbiden attığı mesajı atamıyorum ki.Sen ondan daha bilgilisin
İşlemler birkaç gün sürüyor yazdı.
Harbiden attığı mesajı atamıyorum ki.Sen ondan daha bilgilisin
Anlık olarak kandırıldığımızı düşünüyorum. Yanıt verdi.Web sitesi diyor çıldıracağım ya.
Kadına siz yazar mısınız diyorum Web sitesinden bakınız diyor.
Bunu attım bende.
Bana dedi ki. Tanımlamalar bitti. Sistemsel bir sorun da yok. Bot hesap veya aktif olmayan hesap kaydettiği için kupon gelmemiş olabilir dedi!Bütün koşulları eksiksiz şekilde yerine getirdiğimi ve hakkımın yenildiğini yazdım.
++++++ aynılarını söylüyorarkadaşlar 1 saatir konuşuyorum farklı farklı asistanlarla neymiş bot hesap neymiş kullanılmayan hesap kısaca kandırıldık gibi bir şey asistan özür dilemekten başak bir şey yapmıyor , böyle bir rezillik olamaz ya cidden
yok ya trendyol gibi bir yer'den böyle bir rezalet beklenilemezdi cidden herhalde kimseye yatırmamışlarBütün koşulları eksiksiz şekilde yerine getirdiğimi ve hakkımın yenildiğini yazdım.
Bana da aynısını dedi!arkadaşlar 1 saatir konuşuyorum farklı farklı asistanlarla neymiş bot hesap neymiş kullanılmayan hesap kısaca kandırıldık gibi bir şey asistan özür dilemekten başak bir şey yapmıyor , böyle bir rezillik olamaz ya cidden
ya aynısı ya , kendileriyle çelişiyo adamlar resmenBen 2 kişiyle konuştum ilki dedi ki fake hesaplara falan verilmedi tanımlama bitti.
İkincisi geldi şey dedi aksaklıklardan dolayı saat gecikebilir beklemenzi gerekiyor dedi
Aynı yanıtlar verildi bana. Herkes farklı konuşuyor.Ben 2 kişiyle konuştum ilki dedi ki fake hesaplara falan verilmedi tanımlama bitti.
İkincisi geldi şey dedi aksaklıklardan dolayı saat gecikebilir beklemenzi gerekiyor dedi
Yav ne bileyim ben adamın fake olup olmadığını.Fake hesaplar ve hiç alışveriş yapmamış hesaplar da kayıt etmiş o yüzden vermiyorlar galiba.
Kupon hesabınıza tanımlanamadı diyor.